To je to što me zanima!

Stier o izboru za EU Parlament: 'Plaća mi nije bila prevaga. Bartulica i Ferrari? Nije moj stil'

Dan nakon rezultata za EU Parlament u kojima je HDZ osvojio šest mandata, Andrej Plenković je najavio za 13. srpnja neposredne unutarstranačke izbore za predsjednika, zamjenika i četiri potpredsjednika stranke
Vidi originalni članak

Nemam ambiciju kandidirati se za unutarstranačke izbore. Ja sam izabran za zastupnika u EU Parlamentu, rekao je za Dnevnik Nove TV HDZ-ov Davor Ivo Stier.

Dan nakon rezultata za EU Parlament u kojima je HDZ osvojio šest mandata, Andrej Plenković je najavio za 13. srpnja neposredne unutarstranačke izbore za predsjednika, zamjenika i četiri potpredsjednika stranke.

Stierovo ime spominjalo se kao osobu koja ide u utrku za Pantovčak. 

'NE ZNAM KOJA JE PORUKA' Dabro o Bartulici i dolasku u stožer DP-a u Ferrariju: 'Mama mu sada može biti sretna...'

- Sto posto sam usredotočen na posao zastupnika u EU Parlamentu. Bila su medijska nagađanja - kazao je Stier. 

Prokomentirao je i Bartulicu i njegov dolazak u stožer DP-a u Ferrariju.

- To nije moj stil, ali poštujem njegov. To nije za mene. To je njegov stil, ocijenit će birači - rekao je.

NE POLAŽE RAČUNE O čemu Bartulica šuti: Tko ga i zašto vozi u Ferrariju, otkud mu Audi i što je s novcem za kuću?

Zahvalan je na preferencijalnim glasovima, a komentirao je i plaće u Parlamentu.

- Ona nije prevagnula, jer sam 2006. godine sam dao ostavku i došao u Hrvatsku - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dorijan47 11.06.2024.

    Ma čuj, iznenađuje me to što netko u politici kaže da mu plaća nije bila bitna. Ali dobro, svatko se pravda na svoj način. Neka im sve ide kako žele, nek' ih.

  • Tata vam vadi Mast 11.06.2024.

    Sastao CK SKH sa ex.komunjarama i Glavni stan HSP sa ustaškim brabonjcima ima li igdje u svijetu takve politicke septicke jame........... Ajde izadite ex. karijeristicke komunjare da vidimo koliko ce ostati ustašoidnih brabonjaka......... Da li ce se napokon raspasti ta ološ...

  • Tata vam vadi Mast 11.06.2024.

    kaže ovaj bijednik Stier: ............"Mi se nikada, ali baš nikada ne smijemo sramiti što smo kršcani!"....... svatko sa imalo morala trebao bi umrijeti od srama ako pripada najkriminalnijoj organizaciji u ljudskoj povijesti......... u ovih 2000 godina crkva je napravila toliko zla po citavom svijetu da je pravo cudo što još uopce postoji. ..........preko tisucu godina pljackaju po citavom svijetu - umjetnine, zlato, nekretnine.............. uništili su stare civilizacija inka, maja, azteca ili njihove hramova po srednjoj i južnoj americi............ imali su službenu papinu vojsku - križare - za nasilno pokrštavanje ognjem i macem "krivovjernika" i u to ime pobili desetke milijuna ljudi................ još i danas imaju službene egzorciste za nasilno "istjerivanje vraga" iz ljudi............... stotinama godina siluju i sek.sualno zlostavljaju djecu po crkvama... spalili su tisuce i tisuce žena jer su "vještice".................... spaljivali su najvece znanstvenike zbog znanstvenih radova koji nisu u skladu sa biblijom... suradivali su sa nacistima i skrivali ih nakon rata... vode razvratni život sa casnim sestrama i skrivaju neželjenu djecu po samostanima... skrivaju nebrojene slucajeve pedofilije od zakona... pa zar itko moralan može imati dobro mišljenje o takvoj organizaciji?..

Komentiraj...
Vidi sve komentare