To je to što me zanima!

Pentagon potvrdio: Hrvatska od Amerike kupuje moćno oružje u vrijednosti 390 milijuna dolara!

U posao kupnje HIMARS-a bitće uključen Lockheed Martin. Premijer Plenković nedavno je najavio daljnja ulaganja u Hrvatsku vojsku
Vidi originalni članak

Američki State Department odobrio je prodaju HIMARS-a (High Mobility Artillery Rocket Systems) Hrvatskoj u vrijednosti 390 milijuna dolara, rekao je Pentagon u priopćenju u petak. Kako prenosi Reuters, Pentagon je objavio da će u posao biti uključen Lockheed Martin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski premijer Andrej Plenković nedavno je najavio daljnja ulaganja u Hrvatsku vojsku, između ostalog je kazao kako je u planu nabava moćnih američkih samovoznih višecijevnih lansera raketa HIMARS-a.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • nesminrec 31.08.2024.

    Bas mi je drago da nas je barem Pentagon umjesto premijera/ ministra obrane ili vrhovnog zapovjednika obavijestio da kupujemo novo dodatno naoruzanje.Sada znamo kamo idu nasi novci.Sada od Amera moramo pokupovati oruzja u iznosu francuskih Rafalle.Da se Ameri ne uvrijede.

  • Nevolimparizer 31.08.2024.

    napišeš "srbi na aparatima" i odmah dobiješ žuti.

  • zapopizdit 31.08.2024.

    Odakle ti pare Plenky? Za sve imaš samo za obećane ozbiljnije povišice penzija nemaš. Mašeš s nekakvih 7% a inflacija ti u godini dana 50%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare