To je to što me zanima!

Srušio se dio kuće na Krugama: 'Užas! Blizu su bile žene i djeca'

Zid trošne kuće pao je u Karašičkoj ulici blizu Doma zdravlja. Radi se o napuštenoj kući koja je dulje vrijeme u lošem stanju. Policija i vatrogasci izašli su na teren i ogradili cijelo područje
Vidi originalni članak

Zid napuštene kuće odlomio se i pao pored obiteljske kuće na Krugama u Zagrebu u Karašičkoj ulici u utorak oko 11 sati. Na teren su odmah izašli vatrogasci. Upozoravali su prolaznike da se udalje.

Policija je potvrdila da se radi o staroj i napuštenoj kući, te su pozvane sve nadležne službe radi sanacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Srušio se dio kuće na Krugama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuća se nalazi uz cestu koja vodi prema vrtiću, školi i Domu zdravlja. Srećom, srušio se bočni zid, niti jedna cigla nije pala na ulicu, ali zid se srušio kraj obiteljske kuće. Čitatelj nam je rekao da su blizu bile žene i djeca, ali i kako nitko nije stradao. 

- Kuća je trošna godinama. Stanje joj se sigurno pogoršalo od potresa. Sama od sebe se srušila pored obiteljske kuće, blizu su bile žene i djeca, sva sreća pa nitko nije nastradao - ispričao nam je čitatelj. 

U ovakvom stanju kuća neće ostati još dugo, morat će je srušiti, jer predstavlja izravnu opasnost za sve koji prolaze tom cestom. A ljudi tamo prolaze svakodnevno, do škole, vrtića ili Doma zdravlja.

24sata uživo na Krugama

Prolaznici su u šoku stajali kod parka, dok se prašina dizala u zrak. 

Na teren je stigla i policija koja je ogradila područje.

Video: Srušio se dio kuće, ljudima govorili da se maknu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan dio se već srušio nakon potresa, ali nitko nije reagirao. Sad još i ovo, netko će nastradati ako se to ne sanira ubrzo - dodao je čitatelj koji je snimio fotografije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • manuela72 01.07.2020.

    DOSTA JE , ja mislim da ipak nije vlada kriva , propala juga je po nekima imala super vladu a propala.

  • Lucija77 01.07.2020.

    Di je sad taj HDZ koji krasi Zagreb svojim pustim plakatima o obnovi Zagreba, sve Bandić sam moram raditi, hvala Bogu nikome se ništa nije desilo 🙏 a Bandić će i to sanirati kad je sve druge baš briga jer imaju pametnijeg posla, ipak su izbori u nedjelju!

  • NenadZG 01.07.2020.

    Napuštena kuća. To ne znači da nema vlasnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare