To je to što me zanima!

Srpski mediji tvrde: 'Uhićeni hrvatski špijun ide u pritvor!'

Hrvatsko ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) objavilo je isti dan da nema saznanja o tom događaju niti je li se to „uistinu dogodio"
Vidi originalni članak

Srpski medij blizak tamošnjem predsjedniku Aleksandru Vučiću Novosti.rs objavio je da je navodni hrvatski špijun, koji je u ponedjeljak uhićen u Beogradu, saslušan pred javnim tužiteljstvom te da mu je određeno 30 dana pritvora.

- Nakon saslušanja, tijekom kojeg je iznosio detalje o svojoj špijunskoj i podrivačko-subverzivnoj djelatnosti u našoj zemlji, a po nalogu i za račun hrvatske obavještajno-sigurnosne službe SOA, određen mu je pritvor od 30 dana - pišu Novosti.

Vučićev lijek za litij Špijunska igranka: Pravi agenti u Srbiji nikad neće biti otkriveni NAKON SJEDNICE VRHA HDZ-A VIDEO Plenković: 'Nitko ne zna ništa o navodnom hrvatskom špijunu uhićenog u Beogradu'

Srbijanski mediji u ponedjeljak su objavili da su vlasti na području Beograda uhitile „hrvatskog špijuna”, što je kasnije je potvrdio srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić. 

Hrvatsko ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) objavilo je isti dan da nema saznanja o tom događaju niti je li se to „uistinu dogodio”. 

KOMENTIRA BORIS RAŠETA Kad Vučiću zagusti, onda hapsi hrvatske ‘špijune’ po Beogradu

Navodno uhićenje „hrvatskog špijuna” u Beogradu nije u fokusu hrvatskih vlasti i ne znamo o kojoj bi to osobi uopće bila riječ, rekao je u utorak ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Nik Čulibrk 30.08.2024.

    kazu da se radi o Mati iz Radunice, 88 god, umirovljeni metalostrugar.

  • manemoj9 29.08.2024.

    Još će ispasti da je i Severina špijunka ali im je umakla

  • fantom 48 28.08.2024.

    Možda onaj bedak iz Laktaša, samozvani Srbin Dodik. Konačno su ga Srbi skužili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare