To je to što me zanima!

Sreo općinskog vijećnika pa ga krenuo mlatiti: 'HDZ-ovska svinjo, ukrao si zlatni lančić!'

Do incidenta je došlo 19. svibnja ove godine oko 14:30 sati na makadamskom putu na polju Delovi u poljskom predjelu Ledine
Vidi originalni članak

''HDZ-ovska svinja, kradljivac, ništ koristi, ukrao si zlatni lančić svojoj ženi'', vikao je tako Željko iz Hlebina na općinskog vjećnika iz redova HDZ-a Milivoja Beleca, piše Podravski.

Milivoj Belec je općinski vijećnik u Hlebinama te potpredsjednik lokalnog HDZ-a.

Do incidenta je došlo 19. svibnja ove godine oko 14:30 sati na makadamskom putu na polju Delovi u poljskom predjelu Ledine.

Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici Željka je kaznio sa 120 eura novčane kazne, a u presudi stoji kako je narušavao javni red i mir i to tako da je prilikom mimoilaženja automobilom s Belecom izazvao ružan incident. On je Beleca prvo verbalno napao, vičući na njega i govoreći mu razne pogrdne riječi, a zatim ga je šakom više puta udario u glavu te mu rukom stiskao vrat.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Krvpijem Krvzderem 07.10.2024.

    Kada bi svatko u svojoj opcini i zupaniji ulovio po jednog uhljeba s fantomkama na glavi i ekspanderom u ruci i izbili im sve zube mozda bi promijenili politiku, tko zna... Sta ces, sanjati barem jos smijemo...

  • Shorv600_1 07.10.2024.

    Vlad i još par dobrih vritnjaka.

  • Banananas 07.10.2024.

    Imam prijatelja kojeg predstavim drugim poznanicima: "On je iz HDZ-a, ali je dobar čovjek. Ipak, za svaki slučaj, premjestite novčanik u suprotni džep!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare