To je to što me zanima!

Splitskog kriminalca pustili na slobodu. Već idući dan ga žena prijavila pa ga vratili u zatvor

Giljanović se u utorak pojavio na policiji zbog rješavanja formalnosti oko uvjetnog otpusta, no tamo su ga dočekali s prijavom njegove supruge za obiteljsko nasilje.
Vidi originalni članak

Splitski kriminalac Ivan Giljanović u ponedjeljak je pušten na uvjetni otpust sa služenja petogodišnje kazne zatvora zbog pokušaja ubojstva Marka Bekavca, ali se već u srijedu vratio u splitski zatvor, piše Dalmatinski portal.

Navode kako se Giljanović u utorak pojavio na policiji zbog rješavanja formalnosti oko uvjetnog otpusta, no tamo su ga dočekali s prijavom njegove supruge za obiteljsko nasilje.

ISPALIO ŠEST METAKA Giljanoviću potvrdili pet godina za pokušaj ubojstva Bekavca

Dalmatinski portal ističe kako je Giljanović navodno duže vrijeme iz zatvora zvao suprugu i svašta joj govorio. Zbog suprugine prijave je uhićen i predan Državnom odvjetništvu koje je zatražilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela. Sudac istrage je prihvatio zahtjev i poslao Giljanovića natrag u zatvor na Bilicama. 

Podsjetimo, Ivan Giljanović je 1. svibnja 2018. godine u splitskom kafiću Clo upucao Marka Bekavca. Njih dvojica su sjedili u kafiću kad su se posvađali. U jednom trenutku Giljanović je u Bekavca ispalio više metaka. Bekavac je krvav ostao ležati na cesti, a Giljanović je pobjegao. Za njim su raspisani tjeralica i europski uhidbeni nalog. Policija ga je bezuspješno tražila 11 mjeseci, sve dok se sam nije pojavio u sjedištu policije.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • mentalist1 27.10.2023.

    Buci buci

  • gelmibson 27.10.2023.

    Dobar neki decko

  • COLOR2 27.10.2023.

    On je nju zvao iz zatvora, a ona se je redoviti javljala na telefon i razgovarala sa njim? I bez svjedoka, samo veli ona svoju stranu priče i to je to? Pitam za prijatelja ako je to tako bilo, tako sam ja shvatio iz članka da je, no možda sam krivo shvatio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare