To je to što me zanima!

Splitska policija: Intenzivno i dalje tragamo za bjeguncem. Naš kolega je bolje, stabilno je

Liječnici su se pobrinuli da naš kolega ima svu moguću zdravstvenu skrb. I dalje je pod intenzivnim nadzorom liječnika, ali stabilno, rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske
Vidi originalni članak

Splitsko-dalmatinska policija i dalje traga za Ivanom Božićem (29), za kojim se traga od jučer nakon što je naletio na policijskog službenika, a zatim pobjegao. 

- Potraga je trajala cijelu noć - poručila je glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić na konferenciji za medije te dodala da su policajci i dalje na terenu. 

KONTROLE PO SOLINU Policija dežurala i oko kuće bjegunca Ivana Božića, susjedi kažu: 'Jurio je i motorima'

- To što nema blokade, ne znači da potraga nije intenzivna - poručila je, prenosi Dnevnik.hr. Lolić je istaknula kako se poduzimaju sve mjere i radnje iz njihove nadležnosti te da ne mogu izaći javno sa svim informacijama. 

Na pitanje surađuje li obitelj bjegunca s policijom, rekla je kako te stvari moraju ostati unutar istraživanja. 

Što se tiče ozlijeđenog kolege, Lolić je rekla kako se njegovo zdravstveno stanje popravlja. 

- Liječnici su se pobrinuli da naš kolega ima svu moguću zdravstvenu skrb. I dalje je pod intenzivnim nadzorom liječnika, ali stabilno - rekla je. 

JOŠ TRAGAJU ZA NAPADAČEM Načelnik policije u Splitu otišao u posjet ozlijeđenom policajcu: 'Pri svijesti je, ima jake bolove'

Policija je jučer bila u splitskoj bolnici zbog dojave da se bjegunac tamo nalazi. Lolić je istaknula kako policija reagira na svaku dojavu. 

Na pitanje o pozivu građanima da ne prilaze Božiću ako ga uoče, Lolić je istaknula kako se "nitko ne treba dovoditi u takvu ugrozu". 

- Policijski službenici su obučenu i imaju svu potrebnu opremu. Nema potrebe da se građani nepotrebno izlažu - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sljastrava 01.12.2022.

    Policajac je vježbenik,još nije ovlaštena službena osoba.Morao je imati kolegu(mentora).Ni riječi o tom.Kako to?

  • sircus 01.12.2022.

    ima li ova nasa hobi...kao ona iz susjedstva...ono cistiti elitne stanove

  • Vota Stumeka Tubeka 01.12.2022.

    Kad vidim likove u svojoj ulici koji imaju vozački , spasili bi na tisuće života da neki ne zarađuju na davanju vozačkih ispita... bilo kome i sa urođenim psiholoskim problemima kako kaže njegov tata da ih on ima..a sad kukajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare