To je to što me zanima!

Splićanka zaboravila novac na bankomatu. Policajac ga vratio

Čovjek koji joj je vratio novac poznati je policajac te je 2022. godine nagrađen povodom Dana policije za najzaslužnijeg policajca
Vidi originalni članak

Odem na bankomat, dignem 500 eura i odem bez da ih uzmem. Momentalno me oblije znoj kad shvatim da ih nisam uzela, trcim nazad do bankomata a novaca nema - napisala je u Facebook objavi splićanka Sonja Dvornik kojoj je poznati policajac 'spasio' i vratio novac.

Sonja je otišla do bankomata i podigla 500 eura, ali je u žurbi zaboravila uzeti novac. Kada je shvatila što se dogodilo, odmah se vratila do bankomata. No, novca tada više nije bilo. U panici je nazvala voditeljicu poslovnice, koja ju je umirila i obećala da će provjeriti je li bankomat povukao novac natrag ili će pokušati identificirati osobu koja ga je možda uzela.

Nakon samo deset minuta voditeljica poslovnice ju je ponovno nazvala s odličnim vijestima. Gospodin je došao u poslovnicu i vratio novac koji je Sonji ostao na bankomatu. Taj gospodin je Ante Lizatović, poznat kao policajac s područja Splitsko-dalmatinske županije koji je 2022. godine nagrađen povodom Dana policije za najzaslužnijeg policajca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Samuro 28.06.2024.

    Što se kupuje u gotovini za 500 € ????

  • problematik 27.06.2024.

    Onaj tko nema novaca sigurno sirotinju koju digne na bankomatu neće zaboraviti ili ostaviti i otići a za ostalo zaključite sami !!

  • lily2811 27.06.2024.

    Tako mlada pa zaboravna ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare