To je to što me zanima!

Specijaliteti iz Teksasa i savjeti za pripremu najsočnijeg mesa!

NOVI BROJ Skuhatćute donosi recepte američkih kuhara, prijedloge za pripremu indijske šalše, jela s puretinom i još mnogo korisnih savjeta za pripremu sočnog mesa.
Vidi originalni članak

U novom broju magazina za uživanje vodimo vas u carstvo teksaške kuhinje. Američki kuhari u Istri otkrili su nam tajne sočnog mesa, marinada za omekšavanje odrezaka te približili pripremu egzotičnih namirnica. Tamales - nadjeveni savici od osušenih listova kukuruza, punjena teksaška palačinka s fileom brancina, juneća pečenica marinirana u viskiju i tartlette s ovčjim sirom i orasima samo su neki od specijaliteta koji su se našli na jelovniku.

Otkrijte i sva lice puretine - 16 maštovitih recepata uključuju pureće rolice punjene povrćem i sirom, pljeskavice s kozjim sirom, brzi meksički čili, mediteransku paštetu i brojne druge delicije iz cijelog svijeta popraćene korisnim savjetima i trikovima.        

Chutney, šalša od rajčica, luka, jabuka i mirisnoga začinskog bilja može poslužiti kao nadahnuće za kreativnu zimnicu. Beskrajne kombinacije voća i povrća u tom indijskom specijalitetu zavoljele su domaćice diljem svijeta prilagodivši ih podneblju i ukusu. 

Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare