To je to što me zanima!

Specijalci uhitili muškarca u Splitu zbog iznude policajca

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a više je puta prijavljivan za brojna kaznena djela, uključujući i oružje te drogu. Oštećeni je nekada davno radio kao policajac
Vidi originalni članak

Specijalna policija intervenirala je oko podneva u Turističkoj palači u centru Splita te uhitili muškarca zbog iznuđivanja bivšeg policajca. Policija je stigla na dogovoreni sastanak osumnjičenog i žrtve koja im se obratila za pomoć zbog iznude, a osumnjičenog su proveli nakon što je završila primopredaja inkriminirajućeg materijala, piše Dalmatinski portal.

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a više je puta prijavljivan za brojna kaznena djela, uključujući i oružje te drogu. Oštećeni je nekada davno radio kao policajac.

Državno odvjetništvo u Splitu je protiv danas uhićenog 31-godišnjaka koncem 2022. podiglo optužnicu za 33 kilograma marihuane. Branio se da je imao 100, 200 grama, a da za ostatak nije znao da ima dovoljnu količinu THC-a. U to vrijeme je bio na izdržavanju zatvorske kazne od godine i 10 mjeseci zbog dilanja kokaina i držanja oružja. U stanu i autu su mu pronašli MGV strojnicu s prigušivačem sa spremnicima i 160 metaka te dva pištolja Beretta sa spremnicima. U rujnu 2023. optužen je i za nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju. Čovjeka je dva puta udario bejzbol palicom po glavi. Traži se opoziv ranije uvjetna osude te jedinstvena kazna zatvora u trajanju od dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • umjereni pacifist 22.08.2024.

    i takav troši zrak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare