To je to što me zanima!

Spasilo ih drvo: Izvukli ih žive iz provalije od 20 m

Golf se zaustavio na grani pri dnu provalije u Istri. Vozač je prošao bolje od cure (19), koja je ispala iz auta je ima slomljenu zdjelicu, ozlijeđen vrat...
Vidi originalni članak

Ines B. (19) i Siniša Ž. (23) iz okolice Kršana u Istri Golfom su sletjeli u provaliju duboku 20-ak metara na cesti Barban - Labin. Auto se zaustavio pri dnu provalije, na velikoj grani. Ines je izletjela iz auta i zapela na njoj.
- Prvo smo iz auta izvlačili mladića jer je do djevojke bilo teže doći. Zbog strme padine i skliskog terena cijelo vrijeme smo padali. Uspjeli smo ga izvući iz auta i staviti na dasku za imobilizaciju. Prolaznici su sišli u provaliju i pomogli nam izvući dečka. Puno im hvala. Mladić je mnogo bolje prošao od djevojke, ali je bio u velikom šoku. Djevojka ima frakturu zdjelice te ozlijeđen vrat i rame. Cijelo su vrjeme bili pri svijesti i razgovarali s nama dok smo ih izvlačili - ispričala je voditeljica labinske Hitne pomoći Helena Vlačić napominjući kako na tome mjestu stalno izlijeću vozila jer nema zaštitne ograde.
Djevojku je sa stabla izvlačilo šest vatrogasaca. Neslužbeno doznajemo da je operirana. Oboje su u Traumi. Policija kaže da su nastradali zbog prebrze vožnje. Mladić nije bio pod utjecajem alkohola.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • angel7 21.04.2009.

    hvala bogu.

  • Keksolino 21.04.2009.

    Eto.. Lik je htio sa autom ispasti frajer.. A ona se pali na njegov auto.. i eto kak zavrsi.. Bravo oboje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare