To je to što me zanima!

Spar ima novi logistički centar od 110 milijuna eura: Počinjemo novo poglavlje u poslovanju

Trgovački lanac otvorio je u prvoj fazi 500 novih radnih mjesta u Donjoj Zdenčini gdje je smješten njihov novi logistički centar koji se prostire na parceli od 370.000 četvornih metara.
Vidi originalni članak

Jako je bitno imati vlastito skladište jednom kada dosegnete ovu razinu poslovanja koju smo mi dosegnuli. Time stječete puno bolju kvalitetu u opskrbi trgovina čime kupci dobivaju puno bolju uslugu, ali i dobavljači, rekao je u utorak Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska. Dodao je da je važno imati skladište napravljeno po mjeri, te kako je ovo njihovo dovoljno veliko kako bi zadovoljilo ne samo sadašnje potrebe već se razmišljalo o tome da služi i u budućnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ukratko, počinje novo poglavlje za naše poslovanje - istaknuo je Fenzl povodom otvaranja novog logističkog centra Spara, jednog od vodećih trgovačkih lanaca u državi. Centar u Donjoj Zdenčini, vrijedan je više od 110 milijuna eura, a smješten je na parceli od 370.000 četvornih metara. Sam centar s tri hale proteže se na 75.000 četvornih metara.

Dug staž

Spar Hrvatska uskoro obilježava dva desetljeća poslovanja na hrvatskom tržištu tijekom kojih je izgradio mrežu od 140 trgovina u više od 55 gradova, te su do sada zapošljavali oko 5000 ljudi. Zbog novog logističkog centra, ta se brojka još povećala.

- U logističkom centru je u ovoj prvoj fazi otvoreno 500 radnih mjesta - istaknuli su iz Spara.

Član Uprave Spar Hrvatska Danijel Vidiš je kazao kako je projekt izgradnje novog logističkog centra završen je u iznimno ambicioznom roku od svega 20 mjeseci, unatoč složenosti svih tehničkih i operativnih sustava koji omogućuju njegovu vrhunsku funkcionalnost. Lokacija je, kako je rekao, odabrana zbog izvrsne prometne povezanosti s ostatkom Hrvatske, što osigurava optimalnu distribuciju. S obzirom na vrijednost investicije i stvaranje značajnog broja novih radnih mjesta riječ je o jednom od najvažnijih projekata te vrste u Zagrebačkoj županiji.

Član Uprave zadužen za logistiku Goran Vukelić je kazao kako je centralizacija svih logističkih operacija na jednu lokaciju bila kompleksan projekt koji su uspješno realizirali u suradnji s timovima i stručnjacima iz koncerna Spar.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mqxi 08.10.2024.

    najmanje plaće imaju sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare