To je to što me zanima!

Spajić o Plenkoviću: 'On nikad ne odgovori ni na jedno pitanje'

Nakon uskršnje pauze zastupnici su se vratili u sabornicu. Raspravljalo se o cjelodnevnoj školi, tijeku obnove, ali o tome tko vrši pritisak na ministra Filipovića
Vidi originalni članak

Saborske aktualce u HRT-ovoj emisiji Otvoreno komentirali su potpredsjednica Hrvatskog sabora (SDP) Sabina Glasovac, saborski zastupnik HDZ-a Josip Borić, glavni tajnik i saborski zastupnik DP-a Danijel Spajić i zastupnik HSLS-a Dario Hrebak.

Nakon uskršnje pauze zastupnici su se vratili u sabornicu. Raspravljalo se o cjelodnevnoj školi, tijeku obnove, ali o tome tko vrši pritisak na ministra Filipovića. 

PREMIJER U PROBLEMU Plenki izgubio naočale: 'Ne može ih pronaći već dva dana...'

- Dogodilo se ono uobičajeno, puno pitanja na koja premijer izbjegava odgovor, sajam taštine, dociranja, red vrijeđanja, red samohvale - rekla je Glasovac koja se nije složila s izjavama da danas nije bilo burno u Saboru.

Spajić je rekao kako je žestoko obračunavanje uobičajeno u Saboru, no smatra da nije u redu samo kad se ljudi vrijeđaju na osobnoj razini.

BURNO U SABORU Orešković Zekanoviću: 'Vi ste najveća sramota', Plenković o Mostu: 'Njihove stupidne teze'

- Premijer nikad ne odgovori ni na jedno pitanje. Jednom sam ga pitao o stavci u proračunu vezano za mirovinske fondove, a on je zatražio da odgovor na to pitanje da ministar Primorac koji je doveden u neugodnu situaciju - rekao je Spajić te dodao.

- Na kraju se sve svede na osobno vrijeđanje. Nisam za to, ali da treba iznositi istinu - treba - dodao je te posebno izdvojio situaciju u kojoj je "premijer zastupnici Daliji Orešković poručio da ode iz Hrvatske".

- Iako se s Orešković ne slažem u 99 posto slučajeva, smatram to neprihvatljivim - zaključio je Spajić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Poštenjak111 13.04.2023.

    Koje laži, premijer je uvijek bio prvo obasipan uvredama a tek onda uzvrati. Dakle ko got je bez sarkazma i uvreda postavio suvislo pitanje premijer mu je normalno odgovorio. Ne znam što bi trebao ako ga neko pljuje gladiti ga perom??? Ma nemoj.

  • mdcro24 13.04.2023.

    Spajicu koja korist od tebe osim sto nisi za nista?

  • 13.04.2023.

    Sve stranke u hrvatskoj se moraju udruziti i kada dodu na vlast zakonom zabraniti hdz. Oduzeti im svu imovinu i strpati u zatvore na prisilan rad. Da vidis kako bi drzava procvjetala

Komentiraj...
Vidi sve komentare