To je to što me zanima!

Šokantne tvrdnje optuženog za ubojstvo Danke Ilić: Tvrdi da je ona živa i da zna gdje se nalazi

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru u Srbiji podiglo je optužnicu za ubojstvo malene Danke Ilić (2) protiv Dejana i Radoslava Dragijevića te protiv Srđana Jakovića
Vidi originalni članak

Radoslav Dragijević koji je u utorak sinom Dejanom i Srđanom Jankovićem optužen za ubojstvo malene Danke Ilić, za Telegraf.rs, je nakon podizanja optužnice izjavio da nije kriv, da mu "ne mogu ništa" te da "nemaju dokaze". Iznio je i šokantnu tvrdnju da je djevojčica zapravo živa, da je prodana i da je viđena u Düssledorfu.

Tvrdi da mu to sve javlja jedna osoba te da postoje i fotografije.

TIJELO NIKAD NISU NAŠLI U Srbiji podigli optužnicu za ubojstvo malene Danke Ilić (2), majka kaže: Želim znati gdje je!

- Ja nisam kriv, meni ne mogu ništa, samo sina da mi ne diraju, jer sam jednog izgubio. Moj Dejan nije kriv. Nije moguće da su oni to tako učinili, da tako ubiju dijete. Ne možete rupu iskopati za tri minute. Ja ću podnijeti tužbu za sina, ne mogu ga vratiti, ali hoću naplatiti - kaže Radoslav, kojeg su reporteri zatekli u selu Zlot.

Govoreći o tvrdnjama da je curica živa, kaže da je to sve doznao od osobe koja poznaje obitelj. 

-Htjela mi je pomoći i tvrdi da su malu prodali, da je u Njemačkoj, u Düsseldorfu - rekao je. Bez obzira na istragu, dokaze i činjenicu da je i on optužen, uvjeren je u istinitost tih tvrdnji. U svojim je izjavama govorio i o nelogičnostima u vezi s vozilima, brzinama vožnje i navodio automobile rumunjskih tablica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kajgotzg 25.09.2024.

    čuj ovog zmazanca..ak znaš reci i skini teret s duše - ako je imaš

  • ledybugy 24.09.2024.

    Važno da je država što prije proglasila smrt iako nema tijela. Potpuni idiotizam, ili zla namjera da se malu više ne bi tražilo. Kada su našli ubojice logično je bilo da će naći i tijelo, ali s obzirom da tijela nema sve je tu čudno. Mediji pokušavali okriviti majku za sve, pa kasnije su našli ovu dvojicu, sada kakva je vlast pitanje je jesu li oni zbilja krivi ili im se nešto smješta.

  • Jopazg 24.09.2024.

    Jajca u srafstuk i sve ce pjevat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare