To je to što me zanima!

Šokantan zločin u Australiji! Pedofil priznao 307 zločina, godinama je radio u vrtiću...

Mnogi su plakali u sudnici dok su slušali optužbe koje je sudac Anthony Rafter čitao više od dva sata. Griffith je na svaku optužbu mirno odgovarao s "kriv", povremeno klimajući glavom
Vidi originalni članak

Australac, Ashley Paul Griffith (46), priznao je krivnju za ukupno 307 seksualnih prijestupa nad desecima djece u vrtićima u Brisbaneu i Italiji, u perioda od 2007. do 2022. godine. Ovo je jedan od najgorih pedofilskih zločina u Australiji! 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Griffith je formalno osuđen za zločine koji uključuju 190 optužbi za nezakonito i neprikladno postupanje s djetetom mlađim od 12 godina, 28 optužbi za silovanje, 67 optužbi za izradu materijala za iskorištavanje djece, kao i nekoliko drugih ozbiljnih kaznenih djela.

UHVATILI PEDOFILA Nijemac podvodnom kamerom snimao golu djecu u Istri. Evo gdje sve znaju skrivati kamere

Mnogi su plakali u sudnici dok su slušali optužbe koje je sudac Anthony Rafter čitao više od dva sata. Griffith je na svaku optužbu mirno odgovarao s "kriv", povremeno klimajući glavom.

- Razgovarali smo s njom o tome, ali ona to baš ne razumije. Kako bude odrastala morat ćemo se nositi s time. Ali nešto je pokvareno u cijelom tom sustavu kada netko toliko dugo može činiti zločine, a da nitko ništa ne zna i ne primijeti. Teško je u to povjerovati - rekli su roditelji jedne od žrtava.

OGLASILI SE TUŽITELJI Šefa Telegrama Durova uhitili su zbog istrage o pedofiliji i trgovini drogom na platformi

Australska federalna policija otkrila je da je Griffith, koristeći svoje kvalifikacije za rad s djecom, sve svoje zločine snimao mobitelima i kamerama dok je bio na poslu. Identitet šezdeset žrtava ostaje zaštićen iz pravnih razloga.

Idi na 24sata