To je to što me zanima!

Stigla prava zima! Napadao snijeg, temperature u minusu. Za tri regije izdan crveni alarm

Temperatura zraka na kopnu od -5 do 0, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 0 do 5, na sjevernom Jadranu od 2 do 8, a u Dalmaciji uglavnom od 6 do 12 °C
Vidi originalni članak

Danas pretežno oblačno, mjestimice snijeg, češće na istoku i u Gorskoj Hrvatskoj. Na Jadranu ponegdje malo kiše, poslijepodne sunčana razdoblja osobito na sjevernom dijelu. Vjetar umjeren sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni, mjestimice s jakim udarima. 

Na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima, podno Velebita lokalno orkanskim. Temperatura zraka na kopnu od -5 do 0, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 0 do 5, na sjevernom Jadranu od 2 do 8, a u Dalmaciji uglavnom od 6 do 12 °C, piše DHMZ.

Za riječku regiju, Kvarner i Velebitski kanal izdan je crveni alarm. Za ostatak zemlje izdan je žuti i narančasti alarm, što znači da je vrijeme potencijalno opasno.

Olujna bura očekuje se u Rijeci i okolici, a podno Velebita s orkanskim udarima. Područje Splita očekuje također olujna bura.

Ovdje svakodnevno pratite prognozu vremena 24sata

Očekuje se da bi u Slavoniji snijega moglo pasti do 10 centimetara, u gorju do 15, a na zagrebačkom i karlovačkom području više od 5 centimetara.

Ovo su trenutne visine snijega: 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mars7 08.01.2024.

    hladno je bura puse 100 kmh

  • strmi007 08.01.2024.

    Strašna količina snijega prema najavama prošlih dana. Evo ujutro na posao nisam mogao od pol metra snijega

  • Šojka ptica 08.01.2024.

    Zamisli snijeg na Zavizanu, strašno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare