To je to što me zanima!

Slovenski političar: 'Hrvati so čisto znorel s cenami! U Poreču je pivo 7 eura, a kava je 2,4 €!'

Svoju ogorčenost podijelio je slovenski političar na društvenim mrežama, a istaknuo je kako se "odmah vraća doma"
Vidi originalni članak

Da cijene rastu čim temperature porastu nije novost, posebno na Jadranu. Slovenski mediji pišu o ogorčenosti susjeda zbog cijena koje ih dočekaju na ljetovanju u Hrvatskoj. A da se brojni koji tu ljetuju šokiraju cijenama govori primjer slovenskog političara Pavela Rupara, bivšeg gradonačelnika Tržiča. Svoju ogorčenost podijelio je na društvenim mrežama, a istaknuo je kako se "odmah vraća doma".

SKUPA KOŠARICA ZA ODMOR Istražili smo cijene ljetovanja u Hrvatskoj, Turskoj i Grčkoj: 'Za more nam treba 1700 eura...' SLOVENCI NEZADOVOLJNI Susjedi se žale na cijene na Jadranu: 'Sladoledni kup 17, a ležaljka 25 eura! Preskupo je!'

- Hrvati su totalno poludjeli. U Poreču sam, uglavnom prazno, pivo 7 €, kava 2,4 € u običnim šalicama. U restoranima pak... Tročlana obitelj jede jednu pizzu, ostalih četvero jednu porciju lignji... Idemo odmah doma, oni su skroz izgubili dodir sa stvarnošću - stoji u objavi slovenskog političara uz fotografiju jelovnika sa cijenama. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Forza Fiume 051 30.07.2024.

    Ma ovome je neki nas maznuo zenu pa sad bjezi. Bolje ostani doma!!! Ne treba nam sirotinja!!!

  • ado2306xy 20.07.2024.

    Tko more voli, plati pa izvoli. Ništa nije preskupo, tko bih se u moru kupo. Ima se zar ne.

  • garafulin 11.07.2024.

    Nije ni cijena nekada problem ako je prati kvaliteta,kvantiteta i usluga.Ali većina lokala drže kvazi ugostitelji sa dva razreda osnovne škole i gledaju samo napuniti kesu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare