To je to što me zanima!

Sjevernokorejska televizija prekinula program: 'Nađemo li još jednu, objavit ćemo rat'

Podsjetimo, situacija se počela zaoštravati nakon što je Sjeverna Koreja lansirala balone pune smeća na gradove u Južnoj Koreji. Južna Koreja im je odgovorila pokretanjem propagandnog emitiranja...
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja tvrdi da su našli ostatke južnokorejske vojne bespilotne letjelice, javljaju svjetski mediji. Sjevernokorejska državna novinska agencija KCNA objavila je prekidom emitiranja redovnog programa u subotu da je srušena južnokorejska vojna bespilotna letjelica sletjela na teritorij Sjeverne Koreje, izvijestio je Reuters.

KCNA je rekla da ako se otkrije i ponovno potvrdi bilo kakva "povreda kopna, zraka i voda DNRK-a (Sjeverne Koreje) vojnim sredstvima Južne Koreje, to će se smatrati ozbiljnom vojnom provokacijom protiv suvereniteta DNRK-a."

- To znači objava rata i trenutni napad - poručili su.

STIGLO POJAČANJE Prve snimke otkrile: Rusima su u pomoć stigli vojnici Sjeverne Koreje, bit će ih oko 12.000?

Podsjetimo, situacija se počela zaoštravati nakon što je Sjeverna Koreja lansirala balone pune smeća na gradove u Južnoj Koreji. Južna Koreja im je odgovorila pokretanjem propagandnog emitiranja preko zvučnika u demilitariziranoj zoni.Prošlog je tjedna Sjeverna Koreja optužila Južnu Koreju za lansiranje dronova iznad Pjongjanga i to tri puta tijekom mjesec dana. Također, zaprijetili su da će odgovoriti Seulu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Aurora2 21.10.2024.

    Jasno je da ako sada pokrene neki napad na J. Koreju može imati podršku hitlera iz Kremlja , očigledno je dobio zeleno svjetlo za izazivanje čarki ,a time razvlaćenje SAD-a i njene pomoći naoružanjem i Izraelu ,Ukrajini ,a onda i J. Koreji , a ni Tajvan se tada ne smije zaboraviti od prijetnji iz Kine ,ako se dozvoli širenje Rusiji , razgoropadit će se i ostali ratom zadojeni i za tuđim teritorijem pohlepno gladni

  • Joza Prezaduzeni 21.10.2024.

    Malo zesci psihici

  • stari mudrac 21.10.2024.

    Istina je da imaju diktaturu, strahovladu koja im ne da disati. Isto je tako istina da imaju oštre sankcije amerike i svih njenih saveznika već preko 70 godina. A uspjeli su tehnološki pratiti vodeći razvijeni svijet, u medicini, industriji, vojnom kompleksu, svemirskom programu..... veli se da su im pomogli rusi i kinezi. A u nekom drugom članku veli se da su i rusi i kinezi zaostali za amerikom. Malo nategnuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare