To je to što me zanima!

Širi se uznemirujuća snimka iz škole, srpski MUP: To je lažno

MUP intenzivno radi na identifikaciji osobe koja je objavila lažnu snimku, koja je dodatno uznemirila građane, objavili su iz srpskog MUP-a...
Vidi originalni članak

Snimka koja kruži društvenim mrežama, koja navodno pokazuje trenutak ubojstava u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, je lažna, izvijestio je srpski MUP, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- MUP intenzivno radi na identifikaciji osobe koja je objavila lažnu snimku, koja je dodatno uznemirila građane - stoji u njihovom priopćenju. 

STRAVA U SRBIJI Odbojkaška legenda izgubila kćer u beogradskom masakru: Obitelj objavila dirljivu poruku

Podsjetimo, u jezivom pohodu 13-godišnjak je u srijedu ujutro s ruksakom ušao u školu i iz njega odmah izvadio pištolj 'crvena zastava' kalibra 9 milimetara. Imao je i četiri molotovljeva koktela s kojima je namjeravao zapaliti ulaz u školu da nitko ne može izaći niti ući i pomoći djeci. S 14 metara udaljenosti najprije je ubio zaštitara i krenuo dalje, prema dežurnim djevojčicama u hodniku škole.

SRBIJA TUGUJE Rodbina i prijatelji oprostili se od djevojčica ubijenih u školi

Očevim pištoljem ubio je osam vršnjaka i portira te ranio još šest učenika i učiteljicu. Uhićen je nakon masakra i nalazi se u psihijatrijskoj ustanovi.

TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Tri dana nakon masakra u školi u Srbiji: Dječak i djevojčica su kritično, učiteljica se oporavlja

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Vlad 06.05.2023.

    Analize ostavimo stručnjacima, planove kako spriječiti slična djela institucijama a mi koji ne možemo ništa možemo ispitati sebe i izraziti iskrenu sućui obiteljima stradalih.

  • HrvatVK_1 06.05.2023.

    Svako dnevno pisanje ovakvih članaka potiče ljude na ovakav zločin. To su riječi stručnjak,ne moje!

  • 06.05.2023.

    Djeca su postali najveći neprijatelj jakoj Srbiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare