To je to što me zanima!

Sina koji je nožem ubio svog oca te potom lakše ranio majku pritvorili su na mjesec dana

Denis K. (38) iz Donjeg Kneginca u istražnom je zatvoru kako ne bi mogao utjecati na majčin iskaz i da opet nekoga ne ubije
Vidi originalni članak

Denis K. (38) iz Donjega Kneginca, koji je nožem ubio svog oca (64) i ranio majku (61), završio je u istražnom zatvoru, u kojem će provesti najmanje mjesec dana.

STRAVA KOD VARAŽDINA FOTO Ovo je muškarac kojeg sumnjiče da je ubio oca i ranio majku u Donjem Knegincu

Sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu pritvorio ga je kako ne bi mogao utjecati na svjedokinju, svoju majku, s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, te kako ne bi mogao ponoviti kazneno djelo. Kako neslužbeno doznajemo, on nije osuđivan, no način na koji je počinio zločin ukazuju, stav je suca istrage, da postoji opasnost da bi mogao ponoviti kazneno djelo.

Vijesti Za ubojstvo oca osudili su ga na dvije godine zatvora

Državno odvjetništvo tereti ga za teško ubojstvo (ubio je blisku osobu) i za nanošenje lakših tjelesnih ozljeda. Kako je izvijestila varaždinska policija, on je u utorak oko 17.25 sati u kući u Donjem Knegincu nožem ozlijedio oca nanijevši mu ubodne rane te majku nanijevši joj rezne rane po ruci. Motiv napada za sada nije utvrđen i istražitelji će ga u daljnjoj fazi nastojati utvrditi. Neslužbeno doznajemo i da se osumnjičeni psihijatrijski liječi pa će se tijekom istrage utvrditi zbog čega, je li to moglo utjecati na njegovo ponašanje i je li ikako povezano s njegovim napadom na roditelje.

'U ŠOKU SMO' Ubojstvo je potreslo mještane u Donjem Knegincu: 'Oca su dugo oživljavali, ali nisu ga spasili...'

"Bili su stvarno super susjedi, gospođa je u toplicama službenica, a tata mu je bio u mirovini, radio je u Njemačkoj i imao je nekih problema sa srcem. Imaju još jednog, mlađeg sina, koji je oženjen i ima dvoje djece. Sin radi negdje vani, ali je došao čim je čuo", rekla nam je njihova susjeda.

Druga je vidjela dolazak Hitne pomoći:

"Dugo su ga oživljavali, no nisu ga uspjeli spasiti. Vidjeli smo i susjedu dok je ulazila u vozilo Hitne pomoći. Imala je zamotane ruke i kažu da nije teško ozlijeđena. Njega su odveli u lisicama", rekla je susjeda. Rekla je i da je Denis umalo preminuo od trovanja plinom, što je ostavilo posljedice na njega.

DETALJI UBOJSTVA KOD BRINJA Terete ga za teško ubojstvo oca: Mladić u istražnom zatvoru, prijeti mu do 40 godina zatvora

" Govorili su da radi kod kuće, a sad što, mi ne znamo niti smo pitali. Nikad nismo čuli da bi bio nasilan niti je kod njih ikad prije dolazila policija. A što mu se dogodilo da to učini, možemo samo nagađati ", izjavila je susjeda u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nedam se 22.05.2024.

    Bolest ne pita. Bolesne triba liječiti, pratiti

  • Franjo Tuđmanek 22.05.2024.

    Parazit kojeg su jadni roditelji hranili i dobili nož za hvala ...Stoka

  • Maddog 22.05.2024.

    38 godina,?? , šta još nije poletio iz gnjezda,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare