To je to što me zanima!

Sin nožem oca ubio u dnevnom boravku pa se posjekao i počeo bježati. Zadržali ga u ustanovi

Osumnjičenom mladiću (26) sanirali su rane te je završio na liječenju na odjelu psihijatrije
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je dan nakon krvoprolića objavila detalje horora na zagrebačkom Črnomercu. Podsjetimo, 26-godišnji sin je u dnevnom boravku kuće u Ulici Vinogradi ubio svog 52-godišnjeg oca. Više puta ga je izbo nožem u predjelu prsa te je 51-godišnjak ubrzo preminuo. Mladić je, tvrdi policija, pokušao pobjeći.

VIDEO: UHITILI MUŠKARCA Ubojstvo u Zagrebu: Mladić oca ubio nožem pa se dao u bijeg. U toj ulici živi i premijer Plenković

- Osumnjičeni se pješice dao u bijeg. Nedaleko od mjesta događaja policajci su ga presreli na ulici, uhitili ga i stavili pod nadzor - objavila je PU zagrebačka.

Dodali su i kako je osumnjičeni imao porezotine na ruci, pa je zbog toga prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice. Ondje su mu sanirali rane, no s obzirom na njegovo teško psihičko stanje, poslali su ga na novi pregled.

POLICIJA O UBOJSTVU U ZAGREBU Mladić koji je ubio oca zadržan u ustanovi: 'Kad ga otpuste, podnijet ćemo kaznenu prijavu'

Kako doznajemo, zadržali su ga na liječenju u jednoj psihijatrijskoj bolnici. Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja, te bi ga tek tada trebali ispitati i kazneno prijaviti za ubojstvo.

O njegovom stanju ovisit će hoće li biti poslan u istražni zatvor i gdje biti smješten. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zamzung 04.03.2024.

    Sigurno su dobri i stalno pozdravljaju.

  • nowornever 04.03.2024.

    Pomrčina Mjeseca već djeluje ( I zdravim a kamoli onima s dijagnozom ).

  • mučki_provokator 03.03.2024.

    Za 4 mjeseca je vani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare