To je to što me zanima!

Sin norveške princeze opet u pritvoru: U krvi imao drogu, telefonski uznemiravao ženu

Marius Borg Høiby, posinak budućeg norveškog kralja, u kolovozu je navodno napao djevojku. Sada je otkriveno da je tada u sebi imao koktel droga. Nedavnoje opet završio u pritvoru, zbog telefonskih poziva...
Vidi originalni članak

Marius Borg Høiby (27), sin norveške prestolonasljednice princeze Mette-Marit, sredinom rujna opet je završio iza rešetaka. Njegov odvjetnik kaže da su mu klijenta uhitili jer je nazvao jednu žensku osobu sa skrivenog broja. 

- Moj klijent kaže da nije kriv i da to nije istina. U svojoj karijeri nisam nikada doživio tako 'tanke' optužbe - rekao je Øyvind Bratlien medijima. Državno odvjetništvo ima drugačiju priču. Kažu da je Høiby više puta zvao ženu koja je žrtva u jednom slučaju. Tražili su pritvor jer postoji bojazan da bi mladić djelo mogao ponoviti. 

SIN PRINCEZE Skandal na norveškom tronu: Posinak budućeg kralja završio u pritvoru, pretukao djevojku?

Høiby je ranije u kolovozu uhićen u Oslu jer je navodno napao svoju djevojku (20) i razbijao stvari. Policija je tada rekla da nemaju informacije da je djevojka teže ozlijeđena te su ga pustili isti dan. Høiby je nakon tog napada izjavio da je bio pijan i drogiran, a mediji su pisali da je djevojka u napadu zadobila potres mozga.

Høiby koji u dosjeu ima i krađu motocikla, je prema pisanju njemačkog Bilda prilikom napada u kolovozu u tijelu imao cijeli koktel droga. 

Marius Borg Høiby je sin Mette-Marit (51) i osuđenog kriminalca. Ona se kasnije udala za norveškog prestolonasljednika princa Haakona. U braku su dobili dvoje djece princezu Ingrid Aleksandru i princa Sverre Magnusa. 

ZAVRŠIO U PRITVORU Oglasila se bivša djevojka sina norveške princeze: Neću šutjeti, njega se treba odmah zaustaviti

Marius Borg Høiby, budući da je Haakonov posinak, nije dobio nikakve titule i ostao je "pučanin". No s ostatkom obitelji često zna sudjelovati u raznim službenim dužnostima. 

'Njega treba zaustaviti'

Nakon napada u Oslu u kolovozu, medijima se javila Juliane Snekkestad (29), koja je ranije bila i Playboyev model. Tvrdila je da je ona svojedobno bila Mariusova djevojka. Izjavila je da ju je Marius psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi. 

- Psihičko nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne dijelim ovo jer želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... To se već događalo. I njega se sada mora zaustaviti - rekla je tada za Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jagoda jagoda 29.09.2024.

    Učlani se u Hdz i nemaš briga više. Nitko te neće ni dirat ni zatvarat...

  • moj selfi na avataru 29.09.2024.

    Lik izgleda kao neka gumena lutka, ili od plastelina

Komentiraj...
Vidi sve komentare