To je to što me zanima!

Sestra Seada koji je 13 godina ležao na patologiji: Nitko me nije kontaktirao niti se ispričao

Nedavna identifikacija Seada Kukuruzovića (34), nestalog 2011., obitelji je otvorila stare rane. Sestra Alma malodušna je jer, kaže, nitko ne želi priznati svoje evidentne greške
Vidi originalni članak

Nije me nitko kontaktirao ni iz policije ni iz Zavoda za sudsku medicinu i evidentno je da to ni ne planiraju, kaže nam Alma Smojver, sestra Seada Kukuruzović (34), koji je nestao još 17. ožujka 2011. Podsjetimo, Seadovo tijelo pronađeno je četiri mjeseca nakon nestanka, no njegova obitelj to nije znala. Sve to vrijeme, punih 13 godina, tijelo je neidentificirano stajalo na zagrebačkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • NisamHDZovca 17.06.2024.

    Zašto bi to itko s patologije napravio,da ti je stalo do brata našla bi ga ali bolje ovako seruckat

  • obroz 17.06.2024.

    Ma jadno i besramno, kako netko može ignorirati patnju i tragediju obitelji. Nitko se ne bi trebao zanemariti na taj način.

  • F 31.7 17.06.2024.

    A kaj se ti sama u 13 godina nisi sjetila da provjeriš da li tvoj Sejo leži anonimno u nekoj mrtvačnici?! A ne napravila neku bezveznu Facebook stranicu koja nikog nije zanimala i niko je nije posjećivao, i dalje se ničeg pametnijeg nisi mogla sjetiti! Mogla si se odavno ti njima javiti da ti uzmu uzorak DNK i problem bi brzo bio riješen. Pa nemreju oni na takve stvari misliti, ne znaju di im je glava koliko obdukcija imaju za napraviti, jedna obdukcija se danima radi, a tih specijalista ima malo i mizerno su plaćeni! Nego niko da postavi pitanje, otkud on tamo je 4 mjeseca ležao u Savi?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare