To je to što me zanima!

Šestero ozlijeđenih u sudaru kraj Šibenika, svi su u bolnici

Sudarili su se kombi Opel Movano šibenskih registarskih oznaka i osobno vozilo Austin zadarskih oznaka. Jedan od ozlijeđenih ostao je priklješten u automobilu
Vidi originalni članak

Šestero ljudi je prevezeno u bolnicu nakon prometne nesreće kod Grabovaca na cesti D 27 Šibenski most - Benkovac. U subotu oko 22.15 sati sudarili su se kombi Opel Movano šibenskih registarskih oznaka i osobno vozilo Austin zadarskih oznaka. Jedan od ozlijeđenih ostao je prikliješten u automobilu ako da su ga iz smrskanog lima morali vaditi vatrogasci. 

U bolnici je ustanovljeno da su tri osobe lakše, a dvije teže ozlijeđene, dok je jedna, osim šoka, prošla bez posljedica. Policija je utvrdila da je 32-godišnjak iz Gaćeleza, Austinom zbog neprilagođene brzine prešao na lijevi trak gdje se sudario s Opelom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak iz Šibenika. Nakon udara oba su vozila izletjela van kolnika. Dijelovi su se razletjeli kolnikom i na njih je naletio 'Hyundai' zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak iz Crljenika. Teško je ozlijeđen 47-godišnji putnik iz Opela, dok su vozač i još dvojica putnika istog automobila lakše ozlijeđena. Teško je stradao i vozač Austina, protiv kojeg će policija podnijeti kaznenu prijavu.

Psi prestrašili biciklista u Kninu

U Kninu u Ulici Domovinskog rata u subotu oko 14.30 sati ozlijeđen je 16-godišnji biciklist iz Golubića. Dva psa istrčala su na kolnik, a on je biciklom prešao prema lijevom rubu prometne trake i ručkom volana udario u desni bočni dio 'Renault Clia', pri čemu je pao na kolnik i lakše se ozlijedio.

Pijan udario u zid pa u maslinu

 Oko 23.05 sati u Ulici Ante Starčevića u Rogoznici 23-godišnjak pijan je vozio 'Renault Megane', te je zbog neprilagođene brzine udario u metalna dvorišna vrata i betonski ogradni zid od kojeg se odbio i izletio van kolnika gdje je udario u stablo masline. Lakše je ozlijeđen vozač, a teže putnik iz njegova vozila, 22-godišnjak iz Splita. Vozač je zaradio obvezni prekršajni nalog i kaznenu prijavu.

Vodice: Pijan pretjecao preko pune trake

U nedjelju oko 01.40 sati ujutro u Ulici Ante Poljička u Vodicama 26-godišnjak iz Vodica je pijan Fiatom pretjecao na preko pune linije. Stražnjim bočnim dijelom Fiata je udario u stražnji lijevi bočni dio Suzukija kojeg je pretjecao. Odbio se i prednjim dijelom auta naletio na prednji dio Mitsubishija kojim je iz suprotnog smjera dolazio pijani 32-godišnji Čeh. Teško su ozlijeđeni vozač i 29-godišnji putnik iz Fiata, dok lakše stradali pijani Čeh i 28-godišnji Vodičanin koji je bio s njim u autu.  Protiv oba vozača slijede optužni prijedlozi, a protiv vozača Fiata i kaznena prijava.


Idi na 24sata

Komentari 40

  • Mate Kačilica 18.03.2012.

    nevjerovatna mi je steta na kombiju, nakon udara u tako maleno i lagano auto. mora da je austin zaista solidan, prodaje li ko jedan takav?

  • ales2 18.03.2012.

    šteta auta, old timer, mali tutać, eh sudbo kleta

  • krkenzi 18.03.2012.

    "u Vodicama 26-godišnjak iz Vodica je pijan Fiatom pretjecao na preko pune linije. Stražnjim bočnim dijelom Fiata je udario u stražnji lijevi bočni dio Suzukija kojeg je pretjecao. Odbio se i prednjim dijelom auta naletio na prednji dio Mitsubishija kojim je iz suprotnog smjera dolazio pijani 32-godišnji Čeh." sve pijano, drogirano....

Komentiraj...
Vidi sve komentare