To je to što me zanima!

Šestero ljudi poginulo za vikend na hrvatskim prometnicama

Rekordna količina od 3,3 promila alkohola izmjerena je na područja Istarske županije, dok je najveća brzina od 211 kilometara na sat zabilježena na sisačko-moslavačkom području
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda na hrvatskim prometnicama poginulo je šest osobe, izvijestila je policija koja je od petka do nedjelje zabilježila 5145 prekršaja u prometu. Od prekršaja, koji prema statistikama izazivaju najteže posljedice, i ovoga je vikenda bilo najviše prebrze vožnje (1441), a potom nekorištenja sigurnosnog pojasa, 571 slučaj.

VIDEO: UDARILI U STABLO Smrt na kućnom pragu. Poginuli mladi dečki u selu Kula: Čuo se strašan udarac, auto je smrskan

Zbog nepropisnog korištenja mobitela tijekom vožnje kažnjeno je 210 vozača, dok ih je 357 zaustavljeno u vožnji pod utjecajem alkohola.

Rekordna količina od 3,3 promila alkohola izmjerena je na područja Istarske županije, dok je najveća brzina od 211 kilometara na sat zabilježena na sisačko-moslavačkom području.

ATOMSKA BOMBA NA HIROŠIMU Najstrašniji napad u povijesti: Odmah poginulo 80.000 ljudi: 'Užas, visili su im dijelovi tijela'

Policija je u vikend-akciji zatekla 19 ponavljača teških prometnih prekršaja, a koji su počinili isto toliko teških prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare