To je to što me zanima!

Senf dela kao Miki: Grad se s Unija novom dogovorio oko otpada prije javne ponude?

Holding je od Čistoće 16. kolovoza primio Zahtjev za pokretanja postupka nabave, a ponudu su primili tri dana prije tog Zahtjeva, odnosno 13. kolovoza, što se vidi i iz potpisanog ugovora s tvrtkom Unija nova
Vidi originalni članak

Jedan stari vic kaže: “Tri Slovenca, eto zbora, tri Hrvata, eto političke stranke”, a čini se da ga možemo nadopuniti: “Tri poziva, Zagrebu skladište glomaznog otpada”. Gradonačelnik Tomislav Tomašević od prvog javnog istupa želi voditi grad bilo kako samo ne kao Milan Bandić, a sad radi baš kako je to radio i pokojni gradonačelnik. Glomazni otpad danima je gušio ulice, jer količine otpada koje su bile dogovorene ugovorima popunile su kapacitete prije 2022., odnosno isteka ugovora.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Knez Drpimir 19.08.2021.

    To je samo jedan nuznih koraka kako zaobici sve zapreke koje je svojim 20-godisnjim djelovanjem ostavio bespravno pokopani lopov iz Pogane Vlake.

  • ivan lantran 19.08.2021.

    Sve se to moglo davno rijesit...ali naravno uvijek je bitno...tko ce se nalamat love...A otpad se gomila i gomila..

  • Mislilac 19.08.2021.

    Ne radi se o nikakvom ugovoru nego o hitnom uklanjnju nagomilanog smeća s ulica koji vrijedi 75 dana a odmah u 1 danu se ne može raspisati natječaj sve dok se ne riješi problem drobilice. Znači, dogovor ili posao od 75 dana o hitnom uklanjanju smeća nije nikakav ugovor. Bitno da novinari imaju o čemu pisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare