To je to što me zanima!

Seksistička izjava Zekanovića na TV-u: Zamišljao sam kolegicu Orešković kako leži na krevetu

Iako smatram da Zekanovića načelno treba ignorirati koliko god se to može, njegovu izjavu u ovoj emisiji kako me zamišlja u krevetu, prekrivenu kockicama, treba osuditi kao jedan od primitivnijih seksizama koje smo u eteru čuli, poručila je Dalija Orešković
Vidi originalni članak

Političke aktualnosti i probleme, ponajviše one vezane uz Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića oko Hrvatske vojske i operacije Nata u Njemačkoj, komentirali su u HRT-ovoj emisiji Studio 4 saborski zastupnici Dalija Orešković i Hrvoje Zekanović.

Rasprava je u jednom trenutku otišla u sasvim drugom smjeru nakon što se govorilo o ljevici i desnici u Hrvatskoj te Domovinskom ratu. Orešković je naglasila da neće dopustiti nikome u HDZ-u, a niti Zekanoviću da joj oduzmu domoljublje i govorenje o istini u Domovinskom ratu.

SUKOB U SABORU Sramotna uvreda! Orešković prozvala branitelje, Đakić: 'Milanovićeva sponzorušo...'

Zekanović se nadovezao i rekao da će Orešković otići po glasove na Thompsonov koncert, ogrnuta hrvatskom zastavom.

- Ja sam hrvatskom zastavom bila ogrnuta cijeli svoj život. Na Thompsonove koncerte ne idem jer mi možda ta glazba ne odgovara, a da se Thompson pjevao po svadbama, zato što su tako htjeli mladenci, naravno da – da - odgovorila je Orešković te nastavila:

- Što se tiče ove odluke kojom Plenković destabilizira i polarizira Hrvatsku ili ima problem s tim što u Ustavu piše da se vanjska politika sukreira između Vlade i predsjednika države, tu ću Plenkoviću dati crveni karton.

Zekanović je tada rekao:

- Ja sam sada vizualizirao kolegicu Orešković kako leži u krevetu, pokrivena hrvatskom zastavom s jastukom na kockice. Meni je drago da je kolegica Orešković tako nacionalno osviještena, drago mi je da se ljevica tu malo promijenila, da se počela nabrijavati na nacionalne teme, to je super i imate moj ‘lajk‘ što se toga tiče - rekao je.

Dalija se nakon emisije oglasila na društvenim mrežama.

- Iako smatram da Zekanovića načelno treba ignorirati koliko god se to može, njegovu izjavu u ovoj emisiji kako me zamišlja u krevetu, prekrivenu kockicama, treba osuditi kao jedan od primitivnijih seksizama koje smo u eteru čuli - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Barba Duje 21.10.2024.

    Vrša je ribarski alat za ulov ribe, u koju (joj) se stavi MALO ješke. Ovakvim ćelavim Ugorima, i ne treba više. Ali ima kvaka: Ugor, gramziva beštija, kad jednom u vršu uđe, može se do mile volje koprcati, ali izaći - i slobodan biti - više ne može...

  • ursuss 21.10.2024.

    zeko će završiti kao i svaki zeko....

  • Zidarica 21.10.2024.

    Ajd i od njega nešto dobro da se čuje. Baš je super slika 😂Crna Dalija s kockicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare