To je to što me zanima!

Šef vatrogasaca: 'Požar je pod nadzorom kod Trogira, spasili smo kuće i izbjegli katastrofu'

Cijelu noć vatrogasci će dežurati na požarištu i sanirati ga, a pošto povremeno puše vjetar na nekim mjestima vatra se obnavlja te vatrogasci ulaze u požarište i gase tu vatru, kazao je Tucaković
Vidi originalni članak

Požar u blizini hotela Medena kod Trogira u četvrtak navečer stavljen je pod nadzor, a zahvaljujući vatrogascima od vatrene je stihije spašeno obližnje apartmansko naselje i nije bilo evakuacije turista, doznaje se od glavnog vatrogasnog zapovjednika  Slavka Tucakovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Vatra se bila približila kućama te obližnjem apartmanskom naselju, ali brzom intervencijom vatrogasaca na vrijeme je spriječeno napredovanje vatre prema tom naselju i izbjegnuta je katastrofa - rekao je Hini Tucaković koji se nalazi na požarištu.  Naveo je kako je u gašenju požara sudjelovalo 125 vatrogasca, 37 vozila, tri kanadera i jedan air traktor.

OSVRNUO SE I NA DRONOVE VIDEO Šef vatrogasaca o požaru na Braču: 'Sumnjamo na roštilj. Blizu smo pronašli kobasice...'

- Cijelu noć vatrogasci će dežurati na požarištu i sanirati ga, a pošto povremeno puše vjetar na nekim mjestima vatra se obnavlja te vatrogasci ulaze u požarište i gase tu vatru - kazao je Tucaković. Dodao je kako nitko od vatrogasca nije ozlijeđen. Na požarište s njim su i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barba1 19.07.2024.

    Došli Čerkezi iz Pašaluka na ferije i piromanaju.

  • tuti fruti 11 19.07.2024.

    Ko podmeće požare?Nakon tolko godina već bi trebali sami znati ko podmeće požare?Nakon tolko dronova??????Ispada da ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare