To je to što me zanima!

Šef Uprave Jadrolinije o nesreći na Malom Lošinju: 'Nikada nije bilo problema s tim trajektom'

Troje naših pomoraca je smrtno stradalo, vođa stroja i dva kormilara. Četvrti pomorac, koji je ozlijeđen, je stabilno, rekao je predsjednik Uprave Jadrolinije
Vidi originalni članak

Troje naših pomoraca je smrtno stradalo, vođa stroja i dva kormilara. Četvrti pomorac, koji je ozlijeđen, je stabilno, rekao je predsjednik Uprave Jadrolinije prvi čovjek Jadrolinije David Sopta rekao je za Dnevnik Nove TV da je cijela kompanija duboko potresena zbog tragične nesreće koja se dogodila.

- Moja prvenstvena zadaća sada je da izrazim duboku sućut obiteljima stradalih. Troje naših pomoraca je smrtno stradalo, vođa stroja i dva kormilara. Četvrti pomorac, koji je ozlijeđen, je stabilno. To je sve što mi za sada možemo reći, izuzetno nam je žao i duboko smo potreseni - rekao je Sopta. 

TRAGEDIJA NA TRAJEKTU Detalji pogibije mornara u Lošinju: 'Strašno, rampa je pala na ljude. Jedan je u bolnici'

Isto tako, potvrdio je i da će ostatku posade biti pružena psihološka pomoć. Sopta je upitan i je li inače  problema brodom "Lastovo", koji je star više od 50 godina.

- Nikad nije bilo problema s tim brodom, ali hajdemo to ostaviti za drugu priliku, danas je dan tuge i sućuti. Hajdemo danas pregrmiti ovo i vidjeti što se dogodilo - odgovorio je. 

STIGLE NOVE INFORMACIJE Ministarstvo o nesreći u Malom Lošinju: 'Poginula su tri člana posade, četvrti teško ozlijeđen'

Nije htio odgovoriti na pitanje vidi li u svemu svoju odgovornost. Kaže kako će o tome drugom prilikom, kada se utvrdi što se točno dogodilo. Istaknuo je i da su o svemu obaviještene obitelji stradalih te najavio i da će sutra osobno razgovarati s njima.

- Izvijestit ćemo crnu zastavu na zgradu Jadrolinije - zaključio je Sopta. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kriza 12.08.2024.

    Samo vi dajite psiholosku pomoc,tri zivota su izgubljena,pliticari diste,sram vas bilo za tri dana sve se zaboravi

  • problematik 12.08.2024.

    Ni čovjek u životu nikad nije bio bolestan i najednom umre!!!

  • lanai goga 12.08.2024.

    Bude butkovic dopeljal kravu pa ce ona vuc do otoka pa on se voli naslikavat i pisat po portalu umjesto da radi svoj posao nesposoban do boli ali zato podoban zeton do neba

Komentiraj...
Vidi sve komentare