To je to što me zanima!

Šef Uprave DM-a završio u zatvoru: Bejzbol palicom tukao poznanika, razbio mu i auto

Muškarac se izvukao s lakšim tjelesnim ozljedama koje su mu sanirane u bolnici, a čim je napad prijavio policiji, kriminalisti su odmah postupali te krenuli u potragu za napadačem
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave DM-a Mirko Mrakužić (58) završio je jučer u istražnom zatvoru jer ga policija sumnjiči da je tijekom vikenda napao bejzbol palicom 36-godišnjeg poznanika, piše Jutarnji list. Dalje navode kako ga je i zastrašio mašući kuhinjskim nožem, pretukao ga, prijetio smrću i razbio mu auto.

O incidentu se oglasila i policija.

- U subotu 21. rujna oko 00,30 sati, oštećeni 36-godišnjak je po prethodnom dogovoru došao osobnim vozilom u Bosansku ulicu kako bi se našao s 47-godišnjom poznanicom, da bi tada do vozila pristupio 58-godišnjak i tupim predmetom oštetio vozilo te potom ozlijedio 36-godišnjaka. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je tijekom opisanog događaja zadobio lake tjelesne ozljede. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili da je 58-godišnjak počinio kaznena djela oštećenja tuđe stvari, pokušaja nanošenja teške tjelesne ozlijede i prijetnje, a nakon čega je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće koje je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu - odgovorili su Jutarnjem iz PU zagrebačke.

Oštećenom je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je tijekom opisanog događaja zadobio lake tjelesne ozljede. Na kraju se 36-godišnjak izvukao s lakšim tjelesnim ozljedama koje su mu sanirane u bolnici, a čim je napad prijavio policiji, kriminalisti su odmah postupali te krenuli u potragu za napadačem kojeg su, potom, kazneno prijavili za tri djela te predali pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zagrebzg 25.09.2024.

    zasto ste mi jutros izbrisali komentar koji glasi: dabe starkelji pare kad mu se vise ne moze dic, a mladi momak je izdrzljiv, mlad, zgodan i obdaren. meni samo nisu jasne zene koje preferiraju nepotentne, ruzne, debele i celave starkelje. sta je ovdje uvredljivo i sta sam pogresno rekao, molim administratora da mi objasni.

  • el_comandante 25.09.2024.

    Šta lik ima gledati njen mobitel? Ali ajde da iz nekog razloga slučajno i vidiš tu poruku, sačekao bi ga zajedno sa ženom tamo u mraku, i prije nego ovaj uspije shvatiti što se događa, otvorio bi mu vrata auta i ugurao unutra i ženu i njene kofere, i liku se nacerio iu facu i isplazio mu jezik. E sad ti rođo financiraj malo. Promijeniš samo još bravu na vratima kuće, da ti je ovaj ne vrati, i uživaš.

  • el_comandante 25.09.2024.

    Ne zaboravite kupiti cvijeće voljenoj osobi, ali sjetite se i svoje žene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare