To je to što me zanima!

Šef Porezne uprave otkrio: 'Analiziramo sve s obavezom prijave imovinske kartice'

Porezna uprava analizirala je 122 osobe koje imaju obvezu prijaviti svoje imovinske kartice, no to ne znači da su sve te osobe sumnjive, rekao je Kutleša
Vidi originalni članak

Božidar Kutleša, šef Porezne uprave otkrio je za Dnevnik Nove TV da je Porezna uprava bila uključena u aktualne nadzore koje su punile medijski prostor te da se analiziraju svi dužnosnici koji moraju prijaviti imovinske kartice.

- Porezna uprava analizirala je 122 osobe, no to ne znači da su sve te osobe sumnjive - rekao je Kutleša.

LUKSUZ KRALJEVA ADVENTA Bandićevi pajdaši prali milijune s Adventa i zidali vile: 'Samo su niknule. Tu su bili auti, tulumi'

Objasnio je da su nadzirane osobe imale svoj bliski krug fizičkih i pravnih osoba koje su također nadzirali.

Nije otkrio što je s Bandićevim vozačem, no kaže, Porezna je bila uključena u obradu svih povezanih slučajeva.

- Taj pokazatelj nerazmjera ne znači da ono što je obuhvaćeno analizom stvarno i jest dok se ne utvrdi izvor prihoda za svaku pojedinu osobu s tim da u upravnom postupku sudjeluje sama stranka.

VJEROVAO U GOTOVINU Gdje je Bandić sakrio tu silnu lovu? Nije živio od plaće, a novaca je moralo još ostati...

O rizičnim osobama, kaže, podaci se vade iz baze, a za ostale iz medija i dojava građana, a lista obuhvaća velik broj ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Selo_malo 07.07.2021.

    Poreznaradi po narudžbi jer da je obavljala regularno poslove iz svoje primarne nadležnosti, do ovakvih situacija nesrazmjera između prijavljenih prihoda pojedinaca i njihove enormne imovine nikada ne bi ni moglo doći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare