To je to što me zanima!

Šef Međimurje plina: Interes građana je velik, spremni smo!

S prvim danom idućeg mjeseca stižu i poskupljenja, a gotovo 300.000 građana mora odlučiti o opskrbljivaču plina
Vidi originalni članak

Građani koji će ostati u javnoj usluzi mogu biti sigurni da su dobili pouzdanog opskrbljivača i da dobivaju sigurnu opskrbu, rekao je u razgovoru za HRT Nenad Hranilović iz Međimurje plina. Rekao je kako su spremni od 1. listopada za preuzimanje javne usluge na području Zagreba, Zaprešića i Velike Gorice.

S prvim danom idućeg mjeseca stižu i poskupljenja, a gotovo 300.000 građana mora odlučiti o opskrbljivaču plina.

Za Međimurje plinom je, kako kaže Hranilović, veliki interes.

-  Ured Međimurje-plina bi trebao biti spreman u utorak. U Zagrebu se nalazi u Grand centru, Hektorovićeva 2, a otvaraju se i uredi u Zaprešiću i Velikoj Gorici. Smatram da će građani biti zadovoljni s nama - istaknuo je.

KOMENTIRA: JASMINA SARIĆ ČEDIĆ Ide skuplji plin, struja. A država onda odluči još lupiti po prstima

Smatra kako je napravljen umjetni rat između Međimurje-plina i Gradske plinare Zagreb. Govori kako je tržište otvoreno i može se pojaviti 3. opskrbljivač u tržišnoj utakmici.

- Moguće su tržišne korekcije i u budućnosti, a što se tiče javne usluge, ona je zagarantirana s cijenom. Mi smo dužni poštivati javni natječaj i s prvim lipnjem krenuti pod tim uvjetima, a iza toga se otvara tržišna utakmica za koju smo spremni ponuditi i 20 centi nižu cijenu - naglasio je Hranilović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare