To je to što me zanima!

Šef HDZ-a Pijuk udario vozača Čistoće u Drnišu: 'Nisam udario šakom, već je dobio plesku...'

Ante Pijuk nasrnuo je na vozača Čistoće u Drnišu nakon što djelatnik nije ispraznio žutu kantu ispred kuće njegove majke: 'Prekršajno sam prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira i platio sam kaznu od 400'
Vidi originalni članak

Ante Pijuk, šef HDZ-a Općine Ružić i bivši načelnik, prekršajno je prijavljen za nasrtaj na djelatnika Gradske čistoće Drniša Ivana Cigića te je noć proveo u pritvoru. 

Cigić je opisao da se sukob između njega i Pijuka dogodio kad se majka HDZ-ovca požalila da joj vozač u srijedu ujutro nije ispraznio žutu kantu za plastiku. Komunalac ističe da mu je Pijuk prvo prijetio preko telefona, a da ga je jutro poslije fizički napao.

kandidat i na europskim izborima Plenković predstavio program Vlade: Ostajem još dugo s vama

- Prekršajno sam prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira i platio sam kaznu od 400. Prvo ću reći da ga nisam udario šakom u glavu, kako Cigić tvrdi, već je dobio plesku, odnosno trisku - kazao je Pijuk za Šibenski.hr dodajući da u opisu napada pred zgradom Čistoće ima puno neispravnih činjenica. 

Cigić je u napadu zadobio ozljede glave i nosi Schanzov ovratnik. 

 

- Dotični gospodin već niz godina glumi kauboja. Moja mater je jako bolesna žena, ima artritis i s takvim bolesnim nogama trčala je za kamionom koji je nije htio pričekati da iznese žutu kantu. Vikala je za njima, ali Ivan Cigić nije htio stati. S drugim djelatnicima nikad nemamo problema, jedino s njim. Svi znaju zašto mu se tako žuri, treba požuriti u kafić na Konjevratima i ispijati kavu dva-tri sata u radnom vremenu. Poslije je nazvao moju majku i bio jako bahat, a još je i snimao razgovor bez njenog znanja i u pravu je kad kaže da sam ga nazvao udbašem - rekao je Pijuk.

PREVEZENI U BOLNICU Muškarac u Švicarskoj napadao ljude na ulici nožem: Ozlijeđeno je 6 ljudi, među njima i trudnica

Kako kaže, u četvrtak ujutro je htio porazgovarati s direktorom Čistoće kako bi se požalio na ponašanje vozača. Cigić ga je ugledao ispred zgrade te mu je prišao i počeo mu nešto objašnjavati. Pijuk navodi da mu je tada opalio 'trisku', iako je Cigić nagovarao svjedoke da kažu da sam ga udario šakom u glavu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare