To je to što me zanima!

Saša je pao s bickla i već je dva tjedna u komi: Dvoje djece i supruga teško žive bez njega...

Saša prehranjuje obitelj baveći se fotografijom, a kao i svaki obrtnik, nema primanja ako ne radi. Prijatelji su se organizirali na društvenim mrežama kako bi skupili financijsku pomoć i pomogli obitelji koja ga čeka
Vidi originalni članak

"Ovo je Saša. Saša je tata, ima dvoje djece, jedno predškolske dobi, jedno školske dobi. Saša je i muž, suprug svojoj Tamari. Jedan sretan i ispunjen brak, što je danas rijetkost." Tako započinje svoj post Maja Bonačić, dječja psihologinja, ekstremna sportašica i dobitnica nagrade Ponos Hrvatske. Radi se o prijatelju njezina muža Tomasa koji je nedavno stradao vozeći bicikl. 

- Saša je i fotograf. Štoviše živi od toga, možete pogledati njegove radove na Trifunovski Weddings. Kao i svaki obrtnik, Saša nema primanja ako ne radi, nema bolovanje, osim neke smiješne naknade nakon 42 dana. Saša je i prijatelj. Mnogima pa tako i mom Tomasu..Saša je i biciklist. Rekreativni. Ima svoje rute koje voli voziti, a voli se voziti i s prijateljma, pričati o biciklima i potočićima... Saša je već 2 tjedna u bolnici u komi nakon 2 operacije mozga, a dobio je i plućnu emboliju ovaj vikend. Stanje je ozbiljno, ali svi vjerujemo u njegov oporavak. Pao je s bicikla na dobro poznatoj i sigurnoj ruti, bez svjedoka pa ne znam što se dogodilo. Ono što znam je da nedostaje komad kacige. Isto tako znam da trenutno njegova djeca nemaju tatu, jedna žena supruga, Tomas i puno drugih osoba prijatelja, ali ni njegova obitelj primanja osim od supruge, jer Saša ne radi i tko zna koliko će trajati oporavak. U koji svi čvrsto vjerujemo - napisala je Bonačić.

Apelirala je da se financijski pomogne njegovoj obitelji tko može, da barem imaju jednu brigu manje dok čekaju svog Sašu. Istaknula je i kako njezin suprug koji se također bavi biciklizmom, organizira i humantiarni Everesting, preko kojeg firme i zaklade mogu izvršiti donacije.

Ostali mogu uplatiti direktno Tamari donaciju .

OBAVEZNO U OPIS PLAĆANJA UPISATI: DONACIJA!

IBAN: HR1423400093211048401

PODACI O PRIMATELJU: Tamara Trifunovski, Kostanjevec 12, 10000 Zagreb

Idi na 24sata

Komentari 29

  • FrozenAcc 18.10.2024.

    Na ovaj apsurd sam upozoravao X puta na raznim seminarima, sastancima o maćehinskom odnosu države prema obrtnicima! U odnosu na zaposlenike u tvrtkama ili zaposlene u državnoj službi su višestruko diskriminirani! To se posebno vidi u ovakvim situacijama gdje su praktično prepušteni sami sebi! Obrtnici imaju samo obvezu plaćati namete, kada se radi o pravima, ako stradaju i privremeno ili trajno su nesposobni za rad tu počinju problemi!

  • matija08 18.10.2024.

    Nije bit u lovi, para bude, za zdravlje ce se pobrinuti stučnjaci, i dragi Bog, Problem je da jedni iskacu iz grma, a masa njih šuti i trpi svoju bol. Nebi vise jer to bi lako bila duga i široka tema, Zelim brz i uspjesan oporavak svim koji trpe u bilo kojem obliku.

  • 67ribbi 18.10.2024.

    Slike kidaju iskreno, Facebook profile je vrh, sve najbolje zelim ❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare