To je to što me zanima!

Sarkozy u bolnici jer se onesvijestio dok je trčao

Ured francuskog predsjednika izvijestio je u nedjelju poslijepodne da su N.Sarkozya odveli u bolnicu. Predsjednik je imao problema sa živcem
Vidi originalni članak

Ured francuskog predsjednika izvijestio je u nedjelju poslijepodne da je Nicolasu Sarkozyu pozlilo dok je vježbao. Njegov osobni liječnik odmah ga je pregledao. Sarkozy se onesvijestio dok je trčao. Pregledali su ga u pariškoj bolnici. Izvori bliski Sarkozyu kažu kako je izgubio svijest kao posljedica prekomjerne aktivnosti živca vagus.
Sarkozy će u bolnici Val-de-Grace morati ostati do ponedjeljka. Svi nalazi kliničkih pretraga dosad su "u granicama normale".
- Kardiološki pregledi koji se redovito provode u takvim slučajevima, nastavit će se do ponedjeljka ujutro. Predsjednik se odmara, a primio je bliske suradnike - rekli su iz predsjedničke palače. Po njegovom uredu, Sarkozy je posljednji put početkom srpnja prošao liječničke preglede i njegovo je stanje bilo u redu. Nicolas Sarkozy (54) za predsjednika je izabran 2007. godine, a redovito ga se može vidjeti kako trči te često vozi bicikl.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • smoker35 07.08.2009.

    čovjek se umori kad ima kratke nogice,onda mora duplo štrikat i klone

  • drug Kardelj 26.07.2009.

    bolje da se držao svoje stare drugarice ovako ima upalu živca mladovaginalis.

  • sonijakodimi 26.07.2009.

    previše se bavio hvatanjem mladih štramandi pa nije mu srce više za te napore

Komentiraj...
Vidi sve komentare