To je to što me zanima!

Sanader 'reklamira' novu predstavu 'Škrtac' u Rijeci

Predstava se "poklopila" s izuzetno lošim stanjem u riječkom škveru. Ideja se rodila prije nego što je Sanader dao ostavku, kaže redatelj Oliver Frlić
Vidi originalni članak

Plakat za kazališnu predstavu Moliereova “Škrtca” šokirao je Riječane jer je na njemu kabinet Ive Sanadera. Predstava u režiji Olivera Frljića 18. srpnja u 21.30 sati bit će premijerno izvedena u riječkom Brodogradilištu 3. maj. Radnici će na prve dvije predstave ući besplatno. Plakat je, prema zamisli redatelja Frljića, oblikovao dizajner Zdravko Benzia.
- Predstava se 'poklopila' s izuzetno lošim stanjem u riječkom škveru. Ideja se rodila prije nego što je Sanader dao ostavku. Tiskanje je koincidiralo s njegovim odlaskom. Zgodno mi je bilo povezati Vladin kabinet i njihovu licemjernu politiku stezanja remena s Moliereovim 'Škrtcem’ - komentirao je Oliver Frljić.
- Prepoznao sam 3. maj kao vrstu socijalnog žarišta koje bi moglo eksplodirati. Kroz njega ćemo moći preklopiti sve probleme u državi. U ovoj predstavi bit će puno referencija na aktualnu političku situaciju i na promjene u vrhu - dodao je Frljić i priznao da predstava izravno aludira na Sanadera i Jadranku Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mickey Mouse 15.07.2009.

    hahhahahah e da je on škrt...

  • AmStaffSb 15.07.2009.

    nije on ŠKRTAC. on je sebe osigurao, a nas ko j..e On je KUKAVICA

Komentiraj...
Vidi sve komentare