To je to što me zanima!

Samo u subotu Skuhatćute na dar uz 3000. broj 24sata!

U ovom broju Skuhatćute donosimo jelovnik iz snova, od didove i babine tave do Imotske torte i lovačkog odreska te paprike na sve načine: punjene, pečene, marinirane...
Vidi originalni članak

Uz subotnje izdanje 24sata darujemo Skuhatćute, magazin za uživanje u hrani  

U novom broju magazina za uživanje potražite specijalitete iz Dalmatinske zagore koje su pripremili vrhunski kuhari iz tradicionalne konobe. Autohtoni recepti poput primjerice Imotske torte, čija je receptura ostavština Mlečana koji su okupirali područje Dalmacije, stari su i do tri stoljeća. Kruh ispod sača u Imotskom kraju radi se od pamtivijeka, a toliko je ukusan da se slobodno može poslužiti kao prilog uz bilo koje jelo. Kušajte didovu i babinu tavu od mesa i povrća te lovački odrezak s pečenim krumpirom. 

Donosimo i najbolje recepte iz Zlatne doline. Štrudla od suhih šljiva, smuđ u umaku od češnjaka. dimljeni šaran, pašteta od pastrve, čobanac i svinjski mišići u umaku od gljiva s domaćom tjesteninom specijaliteti su tradicionalne slavonske kuhinje. 

U specijalu potražite 16 osvježavajućih voćnih slastica. Šumeći desert od bresaka, sorbet od čokolade i malina, topli umak od šljiva, slatka pečena ricotta, poširane kruške i druge delicije od sezonskog voća mame okisima, bojama i mirisima.  

Novi broj magazina Skuhatćute  donosi i senzacionalne recepte s paprikama, likere i koktele s kruškama, punjene rolice iz cijelog svijete te brojne druge prijedloge za uživanje u hrani. 

Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jela jer najslasnije nagrađujemo. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare