To je to što me zanima!

Saga Butkovića i Milanovića se nastavlja: 'Zorane, što ja to čujem? Opet bježiš od mene!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvo si potvrdio da sutra dolaziš na svečanu sjednicu Grada Rijeke, a kad si čuo da ću ja biti izaslanik predsjednika Vlade RH, otkazao si dolazak i ideš na svečanu sjednicu Općine Nedelišće, piše Butković
Vidi originalni članak

HDZ-ov Oleg Butković, koji je za vrijeme kampanje pred parlamentarne izbore gotovo svakodnevno virtualno ratovao sa Zoranom Milanović, opet je odlučio iskoristiti društvene mreže kako bi malo 'bocnuo' predsjednika države...

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zorane, što ja to čujem? Opet bježiš od mene! Prvo si potvrdio da sutra dolaziš na svečanu sjednicu Grada Rijeke, a kad si čuo da ću ja biti izaslanik predsjednika Vlade RH, otkazao si dolazak i ideš na svečanu sjednicu Općine Nedelišće. Nemaš pojma koliko sam se radovao našem prvom susretu, nakon tvojih prijetnji meni i mojoj obitelji i tvog paničnog bijega iz našeg duela. Za razliku od tebe, mene ne vodi mržnja i ne želim ni tebi ni tvojoj obitelji ništa loše. Baš si me rastužio što ne dolaziš na ono isto mjesto na kojem si, prije dvije godine, hvalio moj rad. P.S. Još se stigneš predomisliti. Srdačan pozdrav, Oleg - napisao je Oleg Butković na Facebooku.

Za vrijeme kampanje najviše je koristio kravu Milovu, ali na kraju se ispostavilo kako je riječ o biku. Više o tome Ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • PeroZagreb2023 17.06.2024.

    Pa Zoran Milanović je politički mrtvac, što on vjerojatno ne zna. Podržavam u svemu gosp. Butkovića jer korisno radi za Hrvatsku.

  • lolita 29 13.06.2024.

    ovaj ne zna osnove kulture a ministar!? predsjedniku jedne drzave se obraca sa vi

  • balava nana 13.06.2024.

    Opet se probudili kompleksi? Nije čudno......

Komentiraj...
Vidi sve komentare