To je to što me zanima!

'Sačekuša' za mladog Engleza: Dočekali su ga u mračnoj ulici i premlatili šakama i palicom...

Mladi nogometni skaut u Osijeku je od ožujka i za njega kažu kako je vrlo povučen i samozatajan. U NK Osijek ga je doveo osobno Boto.
Vidi originalni članak

Samo dva tjedna nakon što je u centru Osijeka, tijekom noći, propucan automobil kojim se koristio Jose Boto, sportski direktor NK Osijeka, napadnut je još jedan djlatnik kluba. Kako je izvijestila policija, oko 1.30 u noći na četvrtak dvojica su fizički napala Jamieja Freemana (25), glavnog skauta NK Osijeka i prvog Botova pomoćnika. On je u Osijek došao u ožujku, a stigao je na poziv samog Bota. U napadu je zadobio lakše ozljede.

ZADOBIO TJELESNE OZLJEDE FOTO Propucali auto direktora NK Osijeka, a sad mu pretukli najbližeg suradnika (25)!

Kako se neslužbeno doznaje, Freeman je zadobio dva udarca šakama u glavu i jedan palicom u tijelo, nakon čega su počinitelji pobjegli. U policiji kažu kako Freeman nije prepoznao napadače iako nisu bili maskirani, što je i razumljivo obzirom da se radi o mladiću koji je u Osijeku stranac.

- To je mladić koji ni po čemu nije iskakao. Vrlo je povučen, samozatajan, nije javno izložen u klubu, ne sudjeluje na konferencijama za novinare, nije incidentan, čak štoviše, kao da ga ni nema. Teško da bi ga netko mogao prepoznati na ulici kao osobu iz kluba pa vjerujem da je ovaj napad ili slučajan, u smislu da je naletio na dvojicu bahatih ili pijanih likova koji su ga napali iz čiste obijesti, ili namjeran i planiran pa znači novu poruku nekome u klubu, možda i samom Botu - kaže nam izvor iz kluba.

OČEKUJU ŽURNU REAKCIJU Oglasio se NK Osijek: 'Svi smo zgroženi zbog ovog incidenta!'

Neslužbeno se doznaje da se uputio pješice prema svom unajmljenom stanu koji se nalazi blizu stadiona. Napadnut je oko 500 metara od izlaska iz kluba, u dijelu ulice u kojemu nema nadzornih kamera i previše gradske rasvjete.

- Svi smo u klubu zgroženi ovim incidentom, fizičkim napadom na našeg djelatnika. Ono što trenutno možemo reći je da surađujemo s nadležnim tijelima i svakako očekujemo žurnu identifikaciju napadača - kratko su priopćili u NK Osijeku.

TUKLI GA RUKAMA I PALICAMA Policija nakon novog napada u Osijeku: 'Nemamo počinitelje, ali i dalje smo siguran grad...'

Slično su priopćili i nakon ispaljivanja sedam emtaka u auto Josea Bota. No iako su prošla već dva tjedna, rezultata policijske istrage o počinitelju toga djela nema. Tijekom tog perioda saslušano je u policiji više od 120 osoba koje su ili djelatnici NK Osijeka ili su interesno vezani za klub. I klub je donio sigurnosne odluke po tom pitanju pa su od svih djelatnika zatražili detaljnu evidenciju o dosadašnjim počinjenim prekršajima i kažnjavanjima.

Boto je, po povratku iz rodnog Portugala, gdje je bio na godišnjem kad se sve to dogodilo, izjavio kako je dobio i stalnu policijsku zaštitu na koju se još navikava jer mu se nikad slično nije nigdje dogodilo, da bude nečija meta. Novinarima je rekao kako ne zna tko bi i zašto odlučio sve to činiti. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • liliZG2.0 13.06.2024.

    hrabri u grupi

  • Jopazg 13.06.2024.

    Kaj je ovo srpsko izdanje. Kod nas se to uvijek zvala zasjeda!

  • Tmularemija 13.06.2024.

    Orbane, što se čeka!!! 🤣😂🤣😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare