To je to što me zanima!

Ruske snage kopaju rov dug 72 kilometara kod Zaporižja: Novi Putinov adut vidi se iz svemira

Kopanje rova je počelo u rujnu prošle godine. Rade ga marljivi radnici iz Kirgistana, ali mnogi su se požalili kako nisu i dalje adekvatno plaćeni za to
Vidi originalni članak

Ruska vojska priprema se na ukrajinsku ofenzivu. Najnovije rješenje? Rov dug više od 72 kilometara, a smjestio se izvan opustošene regije Zaporižja, piše Daily Mail.

Veliki ožiljak može se vidjeti i na satelitskim snimkama. Rov je dug jednu trećinu ukupne dužine cijelog područja Zaporižja.

Snimke je objavio satelit Sentinel-2, a rov se nalazi samo 10 kilometara od centra grada Melitopola.

Kopanje rova je počelo u rujnu prošle godine. Rade ga marljivi radnici iz Kirgistana, ali mnogi su se požalili kako nisu i dalje adekvatno plaćeni za to.

S druge strane, ukrajinske snage ismijale su Rusiju i poručile kako će im ovaj rov biti jedini uspjeh u ratu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vilim1234 11.04.2023.

    znaci i dalje sve nepromijenjeno,Ukrajincima ide super,sve im je smjesno,nikakvih oni problema s Ruskom vojskom nemaju, pobjeduju na svim razinama i  bojisnicama ,gubici su im minimalni  nesto  ozljedenih nesretnim slucajevima,cijeli svijet je uz njih,stizu im milijarde dolara pomoci,dobivaju od MMF a kredite koje ce vracati netko drugi,svi ih vole ,Zelenski je postao najmocniji covjek svijeta,postavlja i smjenjuje vlade sirom planete,pa ovaj rat je nesto najbolje sto se moglo dogoditi Ukrajini.u cemu je kvaka

  • titin pionir 11.04.2023.

    Pa nek jih zapad plača da kopaju kad rusi nemaju para

  • daleko najjaci 10.04.2023.

    S cim se ljude zamantava,dok tisuce i tisuce Ukrajinaca ostavljaju svoje zivote na frontu..O tome nista,dok oni ginu pise se o "pobjedi Ukrajine",plus clanci o Rusima,ala ovaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare