To je to što me zanima!

Rusi: Uzrok požara na mostu na Krimu je eksplozija kamiona

Promet je obustavljen na cestovnom i željezničkom mostu, otvorenom 2018. kako bi spojio Krim na rusku prijevoznu mrežu.
Vidi originalni članak

Ruski mediji tvrde da je krivac za eksploziju na mostu zapaljeni kamion. Promet je potpuno blokiran na mostu, ali je već počeo voziti trajekt u Kerčkom tjesnacu, javljaju lokalni izvori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Spremnik s gorivom zapalio se rano u subotu na Kerčkom mostu - objavila je ranije ruska državna novinska agencija RIA, dok ukrajinski mediji pišu o eksploziji, a na snimkama objavljenim na Twitteru vidi se željeznička kompozicija u plamenu. 

Promet je obustavljen na cestovnom i željezničkom mostu, otvorenom 2018. kako bi spojio Krim na rusku prijevoznu mrežu.

IZ MINUTE U MINUTU Vladimir Putin naredio jačanje osiguranja Krimskog mosta

- Gori spremnik s gorivom na jednom od dijelova Krimskog mosta. Lukovi nisu oštećeni - objavila je RIA, citiravši pokrajinskog dužnosnika, no nije navela uzrok.

Agencija Reuters prenijela je izvješća ukrajinskih medija koji tvrde da se na mostu dogodila eksplozija u otprilike 6 sati ujutro, a na snimkama objavljenim na Twitteru vidi se kako gore brojni vagoni s gorivom na željezničkom dijelu mosta, dok je dio cestovnog mosta teško oštećen.

ISTRAŽUJU NJEGOV RAD Kremlj poznatog repera u Rusiji proglasio stranim agentom

Reuters nije mogao nezavisno potvrditi ta izvješća i snimke.

Ruski predsjednik Vladimir Putin otvorio je Kerčki most 2018. nakon što je Rusija anektirala Krim 2014., koji je ranije bio pod upravom Ukrajine, što je dovelo do uvođenja sankcija i pogoršanja odnosa sa zapadom.

Rusija je u rujnu najavila aneksiju pokrajina Doneck, Luhansk, Herson i Zaporižja nakon što je održala referendume, za koje Kijev i zapad smatraju da nisu nelegitimni i da su održani pod prijetnjom.

STANJE IZ MINUTU U MINUTU MOŽETE PRATITI OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Zmar117 08.10.2022.

    Nemos vjerovati da su puštali prometovanje preko mosta bez detaljnih provjera..Pa to je slamperaj na razini kakve kaotične afričke države..

  • šest 08.10.2022.

    "da nisu nelegitimni"? Onda su legitimni?

  • fazer 08.10.2022.

    Opet neka fotomontaža sa ovim segmentom u vodi jer koliko vidim sa nekih drugih snimaka automobili se normalno voze i snimaju to kaj gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare