To je to što me zanima!

Ruska čestitka NATO savezu: 'Pratimo vas. Imajte to na umu'

Dmitrij Rogozin je na Twitteru objavio snimku sjedišta NATO-a povodom obljetnice osnutka saveza te je time poslao svojevrsnu čestitku
Vidi originalni članak

Četvrtog travnja 1949. rođen je NATO – ružna kći Hladnog rata. Na svoj rođendan NATO se može diviti svom uredu sa satelitske snimke svemirske letjelice Roskosmos, napisao je na Twitteru Dmitrij Rogozin, čelnik ruske svemirske agencije Roskosmos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je objavio snimku sjedišta NATO-a povodom obljetnice osnutka saveza te je time poslao svojevrsnu čestitku.

- Na svoj rođendan NATO se može diviti svom uredu sa satelitske snimke svemirske letjelice Roskosmos. Stoltenberg, digni glavu i odmahni rukom! Pratimo vas. Imajte na umu - napisao je Rogozin.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Putin možda gubi u Ukrajini, ali njegovi štićenici i sljedbenici pobjeđuju u Srbiji i Mađarskoj

Rogozin je podsjetio da su 4. travnja 1949. godine predstavnici 12 zemalja, odnosno Belgije, Velike Britanije, Danske, Islanda, Italije, Kanade, Luksemburga, Nizozemske, Norveške, Portugala, SAD-a i Francuske, potpisali Sjevernoatlantski ugovor.

>>Događanja uživo iz Ukrajine pratite ovdje

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Alli Gator 05.04.2022.

    Jos malo pa prelaze na Srpkinje i Mađarice, Nažalost njih nemožeš silovati one same šire noge po principu uđi uđi nemoraš kucat mi smo svoji!

  • žgvacet 05.04.2022.

    Ono kad jedan slon kaže drugom, "pratim te" 🤣

  • lukicluka11 04.04.2022.

    U Ukrajinu nikad neće stupiti Nato, to je Amerikancima jasno pa sad su žrtvovali bedaste Ukrajince i izložili ih Rusima na streljanu. Pola Ukrajine je razoreno a ono što su Rusi željeli to će i ostvariti i Krim, Odesu i dio sa večinskim Ruskim stanovništvom će imati a amerikanci neka probaju šta promjeniti, mislim da bi im  Pentagon bio sravnjen sa zemljom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare