To je to što me zanima!

Rusi su u granatiranju ubili ovu obitelj: 'Preživio je samo otac...'

Niti u srijedu Rusi nisu posustali s novim napadom. Ovog puta su dronovima napali Lavov na zapadu zemlje, nedaleko granice s Poljskom
Vidi originalni članak

U utorak su ruske snage nemilosrdno bombardirale ukrajinski grad Poltavu s dvije balističke rakete. Umrlo je više od 50 ljudi, a dok se ranjeni broje u stotinama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ruski napad na Lavov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niti u srijedu Rusi nisu posustali s novim napadom. Ovog puta su dronovima napali Lavov na zapadu zemlje, nedaleko granice s Poljskom. 

NEMILOSRDNO BOMBARDIRANJE VIDEO Scene užasa! Raste broj mrtvih u Kijevu i Lavovu: 'Rusi su u napadu ubili i troje djece'

Ukrajinski parlamentarac Oleksej Gončarenko na društvenim je mrežama objavio kako je u napadu poginula gotovo cijela obitelj.

- Nakon današnjeg ruskog napada, jedina osoba koja je preživjela s ove fotografije je otac. Majka Jevhenija i kćeri Jarina, Darina i Emilija su poginule. Poginule su u vlastitom domu - napisao je.

Najstarija Emilija imala je tek 21 godinu i radila je u gradonačelnikovu uredu na projektu Lavov - glavni grad mladih 2025. godine.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • zabiti vlaj 04.09.2024.

    Strava i uzas..Teski i neoprostiv zlocin.Dok ovo pisem uletila mi je google obavjest da su izraelci dosad ubili 37026 djece i zena.

  • dobar loš zao No1 04.09.2024.

    Putin ubio normalnu familiju, treba ga dovesti pred međunarodni sud..,Ukrajini pomoći sa svim mogućim naoružanjem..,

  • 04.09.2024.

    I da jesu poginuli, to su kolateralne žrtve... Rat je, a u ratu se i gine... Ne siju se suncokret....

Komentiraj...
Vidi sve komentare