To je to što me zanima!

Ruši se hotel Jugoslavija: Bio je Titov ponos, a da ga se cijelog obiđe trebalo je tjedan dana

Krajem kolovoza u Beogradu su počele pripreme za rušenje legendarnog hotela na Dunavu kojeg je projektirao hrvatski arhitekt Lavoslav Horvat. Posjetili su ga Elizabeta II, Richard Nixon, Jimmy Carter, Tina Turner...
Vidi originalni članak

Hotel Jugoslavija je bio najveći hotel na Balkanu. Svi živi su kroz njega prošli, tako da sam bio sretan što sam tamo dobio posao, počinje svoju priču nepoznati muškarac dok se u dokumentarcu o legendarnom hotelu Jugoslavija vrte kadrovi iz nekog drugog doba. Vjerojatno su to 70. godine, malo nakon što je hotel otvoren, kada počinje i njegovo zlatno doba koje će trajati i trajati. I kao što muškarac u dokumentarcu kaže, nema tko ga nije posjetio u tom periodu. Od svjetskih celebrityja do možda manje poželjnih, ali jednako poznatih gostiju iz nekog drugog svijeta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 69

  • branimir220250 06.10.2024.

    ameri su se malo poigrali s arkanovim delijama u tom gnjezdu zla😂😂😂😂😂😂

  • pomocni tockovi 06.10.2024.

    Hvala HDZ i AP

  • vinja 06.10.2024.

    Imala sam čast boraviti u hotelu kao učesnik jednog simpozija. Bilo je izuzetno lijepo i ugodno, od prijema gostiju, organizacije simpozija do posluživanja hotelskog osoblja. Hotel je imao sve i mogao se mjeriti s najboljim svjetskim hotelima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare