To je to što me zanima!

Rupa u proračunu sve veća, veći i broj uhljeba koje mi plaćamo

Marko Primorac prije mjesec dana poslao je pismo u kojemu od ministara traži smanjenje rashoda za deset posto. Razlog? Mora se naći novac za povećanje plaća u javnom sektoru
Vidi originalni članak

Prije izbora bilo je novca za sve (osim sudskih službenika i službenica). Dijelilo se šakom i kapom. Sad se u proračunu pojavila rupa od 1,56 milijardi eura. Marko Primorac prije mjesec dana poslao je pismo u kojemu od ministara traži smanjenje rashoda za deset posto. Razlog? Mora se naći novac za povećanje plaća u javnom sektoru (1,63 milijarde eura).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 44

  • Rudolf Cica 20.07.2024.

    Matematika je vrlo jednostavna: ............Jedno kvalitetno realno radno mjesto u proizvodnji koje doprinosi napretku i vecem ekonomskom standardu zahtijeva prosjecno ulaganje od 50-100.000 EUR. .................SAMO JEDAN bezvezni parazitski partijski uhljeb tokom svog radnog vijeka od gradana kroz poreze i razne izmišljene takse nama otme 500.000 EUR do 2.000.000 EUR, ............ovisno o mjestu u svojoj partijskoj uhljepskoj hijerarhiji. ............ Tu nije uracunat trošak njegove nesposobnosti, nerada i korupcije koji koštaju valjda još toliko po svakom uhljebu. ............ Dakle SVAKI uhljeb koji se zaposli na izmišljenom radnom mjestu nas košta MINIMALNO 5-10 kvalitetnih realnih radnih mjesta koja doprinose rastu standarda i kvalitete društva. Matematika je neumoljiva: da nemamo 100.000 izmišljenih pljackaških "radnih mjesta" beskorisnih parazitskih partijaških i rodijackih uhljeba odavno bi imali punu zaposlenost i nitko ne bi morao ici van Hrvatske raditi.

  • Rudolf Cica 20.07.2024.

    Ovako su uhljebi svojom pljackom (najviši porezi u Europi za koje ne dobijemo ništa zauzvrat jer se sve institucije raspadaju) i terorom nad privatnim sektorom ......(drakonske kazne za realno bezvezne prekršaje i konfuzni zakonski okvir koji je realno nemoguce zadovoljiti) ..........dok se oni istovremeno bez ikakve odgovornosti razbacuju i pljackaju milijune i milijarde našeg no.vca potjerali cca. 400-500 tisuca radišnih vrijednih ljudi koji bi doista doprinijeli da Hrvatska bude bogatija i kvalitetnija..................... Uhljebi su takoder svjesni toga da su bezvezni i bezvrijedni i da primanja koja imaju sa svojom nesposobnošcu i neradom ne bi dobili nigdje drugdje. Zato se grcevito bore za to parazitiranje i prihode koje znaju da ne zaslužuju................ Stoga od uhljeba ne treba ocekivati "milost" jer njima nikad nije dosta našeg no.vca i nikad nas nece stati pljackati dok god se ne stvori konkretan otpor tome od strane onih koji su na opljackanoj strani.

  • RudoIf Cica 19.07.2024.

    Za najbolju stranku HDZ glasaju samo Hrvati s domovnicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare