To je to što me zanima!

Roditeljima je bio čudan kćerin osmijeh, doktori joj našli tumor

Kada su primijetili da je osmijeh njihove djevojčice drugačiji nego inače, zabrinuti roditelji iz Škotske svoju su sedmogodišnju kći Megan odveli liječniku i to joj je najvjerojatnije spasilo život.
Vidi originalni članak

Jason i Charlene Evans na Noć su vještica prošle godine primijetili da im se kći smiješi nekako drugačije. To im je bilo toliko neobično da su je dan kasnije odlučili odvesti u bolnicu gdje su im liječnici vrlo brzo rekli da se simptomi koje je malena Megan imala podudaraju sa simptomima - tumora na mozgu. 

Malena Megan je hitno operirana već u studenom prošle godine, a liječnici su joj izvadili tumor veličine breskve, piše Daily Record.

Operacija je potrajala punih 12 sati, a Megan se zasad dobro oporavlja. Govor joj se u potpunosti vratio, a vid joj je nažalost pao na tek 3% normalnoga. Radi se o stanju koje je moguće popraviti operacijom, a na koju će Megan najvjerojatnije otputovati u Berlin, te se za tu svrhu trenutno novac prikuplja i na Facebooku

Megan kaže da joj je prilagodba životu bez vida iznimno teška i stresna pa se nada da će čim prije moći otputovati u Njemačku na operaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare