To je to što me zanima!

Rodbina pali svijeće za poginule sestre, muškarac koji je skrivio nesreću je teško ozlijeđen

Smrt sestara zavila je u crno cijelo mjesto, a tugujuća rodbina dolazi na mjesto nesreće zapaliti svijeće. Uz cestu se vide tragovi guma i razbijene plastike
Vidi originalni članak

Prugovo se jutros probudilo u tišini. Smrt sestara zavila je u crno cijelo mjesto, a tugujuća rodbina dolazi na mjesto nesreće zapaliti svijeće. Ne žele ništa komentirati, previše su shrvani. Uz cestu se vide tragovi guma i razbijene plastike, a registracijsku oznaku s auto preminulih sestara, koja je ležala uz cestu, uzela je sa sobom rodbina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac koji je skrivio nesreću trenutno se nalazi u KBC Split zbog frakture prsne kosti te je van životne opasnosti.

Na istom mjestu gdje su se sinoć ugasila dva života, prije nekoliko se godina dogodila prometna nesreća sa kobnim posljedicama.

Podsjetimo, muškarac koji je u utorak navečer odšetao s poprišta nakon što je izazvao tešku prometnu nesreću u Konjskom u kojoj su poginule dvije sestre (36) i (55), a ozlijeđeni su on i još jedna osoba, pronađen je i uhićen pa će nakon liječenja protiv njega biti pokrenuta policijska istraga.

HOROR NA CESTI Nezamislive tragedije: Poginule sestre u sudaru kod Splita, prije 4 mjeseca sličan slučaj u Dicmu

- U 21.20 sati muškarac je pronađen u obiteljskoj kući iz koje je odbijao izaći, nakon čega su policijski službenici na silu otvorili vrata. Obzirom da je muškarac odbio postupiti po izdanoj zapovijedi policijskih službenika nad njim su uporabljena sredstva prisile- kazao je Jerko Kurevija iz splitske policije.  

Dodao je da je nakon pronalaska osumnjičeni alkotestiran te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola. Odveden je u bolnicu gdje je utvrđeno je da i on u prometnoj nesreći teško ozlijeđen pa je zadržan na daljnjem liječenju. 

- Nakon otpuštanja iz bolnice nad njim će se provesti istraživanje - dodaju u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila sinoć nešto poslije 20 sati, a u njoj su sudjelovala dva automobila i kombi. Očevid na mjestu događaja kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika je trajao do pola sata nakon ponoći, a za to se vrijeme promet odvijao okolnim putevima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • otocan 18.10.2023.

    Šteta što se novac za liječenje troši i na ubojice alkoholičare.

  • Anonimus2017 18.10.2023.

    Prije da su mu sigurnost i povjerenje slomili prsnu kost

Komentiraj...
Vidi sve komentare