To je to što me zanima!

Rijedak plavi dijamant stiže na aukciju! Cijena? 50 mil. dolara

Izbrušen je u savršeno simetričan oblik kruške i umetnut u prsten te je dio važne privatne zbirke već 50 godina. Bit će najveća atrakcija nadolazeće švicarske aukcije 'Magnificent Jewels' 7. studenog u Ženevi
Vidi originalni članak

Iz ugledne aukcijske kuće 'Christie's Geneva' iz Ženeve, predviđaju da će iznimno rijedak plavi dijamant doseći cijenu od 50 milijuna dolara, odnosno 47 milijuna eura na nadolazećoj aukciji dragulja.

ASTRONOMSKE CIFRE Najskuplji dijamanti na svijetu: Nećete vjerovati koliko vrijede

Dragocjeni dragi kamen, kojeg su nazvali The Bleu Royal, težak je 17,61 karata/3,52 grama. Navode kako je to najveći besprijekorni dragulj plave boje koji se ikada pojavio na prodaji u povijesti aukcija.  

Izrezan je i izbrušen u savršeno simetričan oblik kruške i umetnut u prsten te je dio važne privatne zbirke već 50 godina.

Bit će najveća atrakcija nadolazeće švicarske aukcije 'Magnificent Jewels' koja je 7. studenog u Ženevi.

SAMO ZA SUPER BOGATE Ovaj luksuzni šah prodaju za vrtoglavih 3,7 milijuna eura - pa od čega su ga to napravili?

- Dijamant The Bleu Royal je savršene čistoće. Među najrjeđima je i ovo je prvi put da će biti na prodaji neke aukcije. Ovo je pravo čudo prirode i ponosni smo što kolekcionarima nudimo priliku da posjeduju ovakvo blago - rekao je Rahul Kadakia iz aukcijske kuće 'Christie's Geneva', piše Spear's

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare