To je to što me zanima!

Riba lica teška čak 30 kg rasjekla je roniocu odijelo

Nazvao me i rekao da je ulovio grdosiju. Došli smo i jedva je izvukli iz vode, kaže Ž.R., koji je snimio fotografije na otoku Viru u subotu
Vidi originalni članak

Bila je to prava borba s ribom licom teškom 30 kg i dugačkom 150 centimetara. Hrvali smo se i razrezala mi je odijelo, ali ipak sam je ulovio, rekao nam je Davor Ružić (28), koji je ulovio licu u podvodnom ribolovu u subotnju zoru na otoku Viru kraj Zadra.
- Podvodnim ribolovom se bavim četiri godine. Imam dozvolu, ali to je više amaterski. Godišnje odem 10-ak puta roniti, a dah mogu zadržati oko dvije minute - kaže Davor Ružić iz Zagreba.
- Nazvao me i rekao da je ulovio grdosiju te da je odmah dođemo fotografirati. Mislili smo da se šali, ali nakon što smo došli, nismo mogli vjerovati. Jedva smo je izvukli iz mora - rekao nam je Davorov brat koji je snimio fotografije.
- Primjerak ribe lice od 30 kg kojeg je gospodin ulovio spada u veće za koje smo čuli - rekli su nam iz sportskog društva Submania, koje okuplja zaljubljenike u ronjenje na dah i podvodni ribolov.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lepicane 27.05.2009.

    je,a kaj sad?Dobar tek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare