To je to što me zanima!

Razbio izlog u Draškovićevoj Audijem: Prebrzo je skrenuo...

S ceste prešao na pješačku zonu i na kraju završio u izlogu dućana. Policija je nakon nekoliko minuta došla na mjesto nesreće. Od policije saznajemo da je vozač izgubio kontrolu radi velike brzine
Vidi originalni članak

U nesreći oko 20.50 u Draškovićevoj ulici u Zagrebu u petak srećom nitko nije ozlijeđen i nastala je samo materijalna šteta. 

Kako nam javlja policija, muškarac (40) je Audijem A3 vozio iz smjera sjevera Draškovićevom ulicom. Kada je došao na raskrižje Jurišićeve i Račkove ulice nije pogledao ulijevo i prilagodio brzinu te je odletio u izlog jednog dućana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač auta uletio je u izlog jedne od trgovina u Draškovićevoj ulici u 20.50 sati.

- Kretao se Draškovićevom ulicom u smjeru sjevera, ušao je u raskrižje te nastavio ravno po površini pješaka. Skretao je ulijevo bez provjere dolaskom u Jurišićevu i Račkovu ulicu i bez računa o brzini vozila uletio u izlog - rekli su nam iz PU zagrebačke. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 28.12.2019.

    Samo gas doktorcino, dobro da nisi ubio nikog.

  • sadsvejasno 28.12.2019.

    Drive-in shoping?

  • DamirHrvat-ADMIN da mi POPUŠI 28.12.2019.

    Dotepenci kolo igraju po Zagrebu. Doseljavaju se sa sela gdje nemaju pješačke prelaze, semafore ograničenja... Kada nekoga zgazis, pobjegnes jer nitko te neće vidjeti šta si napravio. Kod polaganja teorije za vozački ispit, gradske ceste i križanja nisu vidjeli osim u literaturi a za praktični dio bolje da ne pišem. Sve se vidi kod vožnje u kolonama kod propuštanja vozila da se priključe na glavnu cestu, brzina, parkiranje, alkohol itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare